H Judy Greer δίνει πολύτιμες συμβουλές στις νέες κοπέλες

H Judy Greer δίνει πολύτιμες συμβουλές στις νέες κοπέλες

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Judy Greer έχει συνηθίσει να υποδύεται έξυπνες γυναίκες στις ταινίες που πρωταγωνιστεί, όμως είναι και στην πραγματικότητα μια δυναμική και έξυπνη γυναίκα που έχει καταφέρει να χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα. Στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ταινίας ‘Fresno’, η ηθοποιός βρήκε χρόνο να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές της σε θέματα σχέσεων, καριέρας και περιποίησης της επιδερμίδας στις νέες κοπέλες.

Σύμφωνα με την Greer, κάθε γυναίκα πρέπει να επενδύσει σε μια καλή κρέμα νυκτός, να έχει πάντα μαζί της σερβιέτες αλλά και να γνωρίζει ότι ό,τι μπορεί να κάνε ένας άντρας μπορεί να το κάνει και η ίδια. Η ηθοποιός πιστεύει ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να πιέζουν τον σύντροφό τους να παντρευτούν, ενώ όπως λέει χιουμοριστικά οι νέες κοπέλες πρέπει να έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά τους ώστε να μπορούν να βασιστούν πάνω τους όταν θα κάνουν παιδί!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT