Θέλεις κι εσύ να ξυπνήσεις αύριο το πρωί πιο αδύνατη;

Θέλεις κι εσύ να ξυπνήσεις αύριο το πρωί πιο αδύνατη;

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μήπως αν δεν φάω βραδινό, θα ξυπνήσω πιο αδύνατη;»

Αν διαβάζεις κι εσύ, όπως κι εγώ, γύρω στα 10 άρθρα την ημέρα για δίαιτες, γυμναστική και κόλπα για να ‘ξεφουσκώσεις’, σίγουρα έχει γίνει το μυαλό σου πουρές. Πρώτα σου λένε ότι το μαύρο ψωμί δεν αδυνατίζει και τόσο, μετά σου λένε ότι το γάλα με σοκολάτα βοηθάει να χάσεις λίπος από την κοιλιά. Εσύ πίνεις μισό λίτρο νερό πριν κοιμηθείς και τελικά όταν ζυγίζεσαι το πρωί δεν βλέπεις κανένα αποτέλεσμα.

Μακάρι να γινόταν ένα θαύμα, να έβρισκες ένα μαγικό τρόπο να τρως όσο θέλεις για να χορτάσεις και να ικανοποιήσεις τις λιγούρες σου κι αντί να έμενες στα ίδια κιλά (ή να έπαιρνες), να έχανες τελικά αυτά τα 5-10 κιλά που χρειάζεσαι για να αισθανθείς και πάλι σέξι. Σκέφτηκες να ξεκινήσεις γυμναστική αλλά δεν το ‘χεις, σκέφτηκες να κάνεις κρυολιπόλυση αλλά φοβάσαι, έκανες και μια δίαιτα αλλά δεν πέτυχε. Κάποια στιγμή είπες να αποφασίσεις ότι είσαι στα φυσιολογικά σου κιλά. (Αλλά δεν είσαι και το ξέρεις). Όσες δεν έχουμε σούπερ μεταβολισμό ή κρύβουμε ένα χοντρό κορίτσι μέσα μας που πεινάει και το μαρτυράει , θα παλεύουμε μια ζωή με τις δίαιτες;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT