5 λάθη που κάνουμε, όταν αγοράζουμε καλλυντικά!

5 λάθη που κάνουμε, όταν αγοράζουμε καλλυντικά!

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούμε ότι μια βόλτα σε ένα κατάστημα καλλυντικών, μόνες ή παρέα με φίλες, είναι από τις πιο χαλαρωτικές και ψυχαγωγικές στιγμές του μήνα. Όλο αυτό το πέρα – δώθε σε ράφια με ατέλειωτα μπουκαλάκια, κρέμες, σαμπουάν, κραγιόν, πούδρες είναι πραγματικά ένα μικρό αναζωογονητικό ταξιδάκι που μας κάνει μικρές «ενεσούλες» χαράς.

Όμως, όπως όλα τα… ταξιδάκια, έτσι κι αυτό κρύβει παγίδες. Γι’ αυτό και ενώ πάντα φεύγετε χαρούμενη και ανανεωμένη, (επίσης) πάντα, όταν επιστρέφετε σπίτι με τις σακούλες σας κάτι έχει πάει στραβά. Κάτι έχετε ξεχάσει. Ή κάπως σας πείσανε να αγοράσετε κάτι που δεν χρειαζόσασταν. Να, λοιπόν, 5 από τα πιο συχνά λάθη που κάνετε όταν βρίσκεστε σε ένα κατάστημα με προϊόντα ομορφιάς.

1. Μην αφήνετε τις – κατά τα λοιπά – ευγενέστατες πωλήτριες να σας αποσυντονίσουν. Όσο γλυκές κι αν είναι, όσο ωραία κι αν μυρίζει το προϊόν, μην αγοράσετε κάτι που δεν θέλετε. Ειδικά, αν είστε σίγουρη ότι δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε.

2. Μην παρασύρεστε από τις προσφορές. Το ότι βρήκατε σαπουνάκια με 1 ευρώ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αδειάσετε τα ράφια.

3. Μην πηγαίνετε – ακόμη και για τέτοιου είδους ψώνια-χωρίς λίστα. Στο τέλος, φεύγετε με όσα δεν χρειάζεστε και πάλι έχετε ξεχάσει τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ή την αποτριχωτική σας κρέμα. Κρίμα είναι.

4. Καλές οι δοκιμές, καλές και οι αλλαγές, αλλά μη δίνετε ευκαιρία σε προϊόντα που εσείς ξέρετε καλά ότι δεν θα «δουλέψουν» στο δικό σας δέρμα / μαλλί / πρόσωπο, αλλά σας έπιασε το σύνδρομο της «δεύτερης ευκαιρίας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT