Rebel Wilson: «Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες με τα κιλά μου στο Hollywood»

Rebel Wilson: «Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες με τα κιλά μου στο Hollywood»

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Rebel Wilson ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός, συγγραφέας και stand-up κωμικός στην πατρίδα της στην Αυστραλία. Μετά από κάποιες επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, μετακόμισε στην Αμερική όπου πήρε τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο στην εμπορική ταινία ‘Bridesmaids’, ενώ ακολούθησαν πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις της σε ταινίες όπως οι ‘A Few Best Men’, ‘What to Expect When You’re Expecting’ και ‘Pitch Perfect’. Η ηθοποιός έχει καταφέρει να γίνει ευρέως γνωστή για το ταλέντο της και μάλιστα το περιοδικό Variety, το 2011, την συμπεριέλαβε στη λίστα της με τους 'καλύτερους κωμικούς που αξίζουν την προσοχή του κοινού'. Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της ταινίας «Pitch Perfect 2» φέτος την άνοιξη, η Rebel μίλησε για την σχέση της με την μόδα αλλά και τη δυσκολία του να είσαι γυναίκα στο Hollywood.

Η 29χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στο βρετανικό περιοδικό Elle ότι δεν έχει καθόλου αίσθηση της μόδας, όμως αποφάσισε να κάνει πιο προσεγμένες στιλιστικές επιλογές χάρη στους θαυμαστές της. Η Rebel που θαυμάζεται για τις υποκριτικές και κωμικές ικανότητές της, γρήγορα συνειδητοποίησε ότι οι fans της άρχισαν να ενδιαφέρονται για τα ρούχα που επιλέγει, κάτι που της έδωσε έμπνευση: «Σιγά-σιγά γίνεται σημαντικό για μένα. Είδα ότι πολλά κορίτσια άρχισαν να προσέχουν τι φοράω και νιώθω μια ευθύνη, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στα κιλά μου και στην ηλικία μου στο Hollywood».

H Wilson αγαπάει το σώμα της και τις καμπύλες της, ενώ προσπαθεί να παραμείνει υγιής και να γυμνάζεται ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο ωράριό της και τις καθημερινές υποχρεώσεις της: «Πρέπει να είσαι σωματικά δυνατή για να κάνεις αυτή τη δουλειά» είπε η ηθοποιός εξηγώντας ότι «πρέπει να έχω αντοχή για να δουλεύω 16 ώρες την ημέρα. Μπορεί να τρώω πολύ αλλά είμαι πολύ υγιής». Η σταρ που συγκατοικεί με τον καλό της φίλο και συνάδελφο Matt Lucas, δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για μια γυναίκα να πετύχει στη βιομηχανία του θεάματος. «Όπως το βλέπω, εγώ κάνω δύο δουλειές. Έχω ονειρικές δουλειές, όπως είναι οι κωμωδίες που βασίζονται σε γυναικείους χαρακτήρες, αλλά και ταινίες που είναι το ‘κλαμπ των αγοριών’. Έχω κάνει τρεις ταινίες με άντρες, ταλαντούχους και με άποψη, αλλά πρέπει ως γυναίκα να βρεις ένα τρόπο να δουλέψεις μέσα σε αυτό το σύστημα».

Σύμφωνα με την ηθοποιό, οι γυναίκες δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση ως επαγγελματίες: «Δεν πληρώνεσαι αρκετά και ξεκινάς με ένα μειονέκτημα στο σενάριο. Συνήθως δεν έχεις τα ωραία αστεία, απλά είσαι εκεί για να στηρίξεις τον αντρικό χαρακτήρα» τονίζει η Wilson και εξηγεί ότι «οι αντρικοί χαρακτήρες είναι ολοκληρωμένοι και δουλεμένοι στο 90% όταν ξεκινάνε τα γυρίσματα ενώ η αντίστοιχη δουλειά για τους γυναικείους χαρακτήρες έχει γίνει στο 20%. Δεν είναι δίκαιο, αλλά μου αρέσει να είμαι αστεία κι έτσι βελτιώνω τους ρόλους. Δουλεύω με περιορισμένες παραμέτρους και ευκαιρίες και προσπαθώ να τις αυξήσω».  Η Rebel Wilson που εκτός από το δεύτερος μέρος της ταινίας ‘Pitch Perfect’ ετοιμάζει το ‘Kung Gu Panda 3’ αλλά και το πολυαναμενόμενο ‘Grimsby’,  πιστεύει πως οι γυναίκες στο Hollywood «πρέπει να δουλεύουν περισσότερο, να οξύνουν τις ικανότητές τους και να γίνουν δύο και τρεις φορές καλύτερες από τους άντρες» και μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι το έχει καταφέρει στο μέγιστο βαθμό.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT