Παπούτσια… για selfies;

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα selfies έχουν γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας: Βγάζουμε φωτογραφίες όταν πηγαίνουμε μια βόλτα με τις φίλες μας, χαζεύουμε στα social media τις selfies των διασήμων και διαβάζουμε άρθρα για το πώς θα βγαίνουμε άψογες όταν ποζάρουμε στην κάμερα του κινητού μας τηλεφώνου.

Η εταιρεία Miz Mooz εκμεταλλεύτηκε αυτή την μανία για τις selfies φωτογραφίες προκειμένου να προωθήσει τις προσφορές του online καταστήματός του και με πρωταπριλιάτικη διάθεση δημιούργησε ένα video για τα δήθεν καινούρια παπούτσια που τραβούν… selfies! Με μια ειδική εσοχή στην μύτη του παπουτσιού για να εφαρμόζεται τέλεια το κινητό τηλέφωνο, η διαφημιστική καμπάνια παρουσίαζε τα νέα παπούτσια που θα  βοηθούσαν τις γυναίκες να τραβούν τις καλύτερες φωτογραφίες. Το βίντεο έγινε viral μέσα σε μια μέρα και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο views στο YouTube! 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT