Δώστε ένταση στο βλέμμα σας χρησιμοποιώντας σωστά το eyeliner

Δώστε ένταση στο βλέμμα σας χρησιμοποιώντας σωστά το eyeliner

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε φορά που δοκιμάζετε να φορέσετε eyeliner, το αποτέλεσμα είναι αστείο. Η γραμμμή στο ένα μάτι είναι στραβή, στο άλλο πιο χοντρή, προσπαθείτε να διορθώσετε το αποτέλεσμα, μουντζουρώνεστε και σαν να μην έφταναν όλα αυτά καθυστερείτε και στη δουλειά σας ή στο ραντεβού σας. Έτσι, κάθε φορά βάζετε τα eyeliner που έχετε αγοράσει στο πίσω μέρος του συρταριού και προσπαθείτε να αρκεστείτε σε μία ουδέτερη σκιά και λίγη μάσκαρα.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο δύσκολο να το εφαρμόσετε, αρκεί να έχετε λίγη υπομονή τις πρώτες φορές και σταθερό χέρι. Επιπλέον, υπάρχουν μερικά έξυπνα tips που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε σωστά το eyeliner σας και να κάνετε τα μάτια σας να λάμπουν!

1. Χρησιμοποιήστε παρόμοια απόχρωση σε eyeliner και σκιά.

Τραβήξτε πρώτα τη γραμμή και στη συνέχεια, βάψτε τα βλέφαρά σας με λίγη σκιά. Έτσι, θα δώσετε μεγαλύτερη ένταση και θα “καμουφλάρετε” και τις μικροατέλειες.

2. Βάλτε σημάδια με ένα μολύβι ματιών.

Αν δεν έχετε τόσο σταθερό χέρι, χρησιμοποιήστε αρχικά ένα μολύβι ματιών για να σχεδιάσετε τη γραμμή και μετά περάστε από πάνω το υγρό eyeliner.

3. Δημιουργήστε το δικό σας eyeliner.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα βρεγμένο πινελάκι -καλό είναι να το βρέξετε ελάχιστα στη μύτη- και μία σκιά στην αγαπημένη σας απόχρωση. Εφαρμόζεται πολύ πιο εύκολα και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

4. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό eyeliner για να τονίσετε το σχήμα των φρυδιών σας.

Τα φρύδια σας παίζουν σημαντικό ρόλο στο συνολικό μακιγιάζ σας κι έτσι καλό είναι να τους δώσετε την ένταση που χρειάζονται. Κάντε δύο γραμμές πάνω και κάτω από τα φρύδια σας με λευκό eyeliner και στη συνέχεια, αρχίστε να το “σβήνετε” με το βουρτσάκι.

5. Οι μπατονέτες κάνουν θαύματα!

Σχεδιάστε τη γραμμή του eyeliner χωρίς να ανησυχείτε για το πάχος και τις μουντζούρες και αμέσως μετά κάντε διορθώσεις και στρώστε καλά τη γραμμή με μία μπατονέτα. Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να βάλετε στην άκρη της λίγη βαζελίνη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT