Γαλάζιο Κύμα: Το μπλε εισβάλλει στο νεσεσέρ μας!

Γαλάζιο Κύμα: Το μπλε εισβάλλει στο νεσεσέρ μας!

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μπλε εισβάλλει φέτος νωρίτερα στην καθημερινότητά μας, αιχμαλωτίζοντας το μοντέρνο πνεύμα της εποχής.

Maybelline New York

Οι σχεδιαστές, τη φετινή χρονιά, δεν δίνουν έμφαση στα χείλη, αλλά τονίζουν το σχήμα των ματιών με τολμηρές μπλε γραμμές πάνω στο βλέφαρο. Το μαλακό μολύβι Expression Kajal (No 36 Blue) επιτρέπει να δουλέψετε το χρώμα δημιουργώντας ένα σοφιστικέ look που διαρκεί για ώρες.

Tom Ford

Γαλάζιο Κύμα: Το μπλε εισβάλλει στο νεσεσέρ μας!-1

Αποτελεί μέρος της συλλογής Neroli Portofino και αντλεί έμπνευση από τη Μεσόγειο, συνδυάζοντας μυρτιά και βασιλικό με ιταλικά λεμόνια και κίτρινα μανταρίνια. Στο βαθύ μπλε της θάλασσας, το κλασικό γυάλινο μπουκάλι του αρώματος Costa Azzurra θυμίζει πιόνι σκακιού και είναι από μόνο του συλλεκτικό. Attica Golden Hall.

Estée Lauder

Γαλάζιο Κύμα: Το μπλε εισβάλλει στο νεσεσέρ μας!-2

Σχεδιασμένη με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία επιδιόρθωσης του τόνου του δέρματος, η ισχυρή φόρμουλα της ενυδατικής κρέμας Enlighten Even Skintone Correcting Crème δρα αποτελεσματικά, μέρα και νύχτα, κατά των κηλίδων, της ερυθρότητας και των δυσχρωμιών.

Calvin Klein

Γαλάζιο Κύμα: Το μπλε εισβάλλει στο νεσεσέρ μας!-3

Προσθέστε την τελική πινελιά στα καθημερινά σας looks με τη μονή  σκιά Ck one mono eyeshadow  (No 400 Ironic). Συνδυάζει την υψηλή χρωματική ένταση με το ανάλαφρο φινίρισμα. Στα notosgalleries.

Dolce & Gabbana

Γαλάζιο Κύμα: Το μπλε εισβάλλει στο νεσεσέρ μας!-4

Και αυτήν την άνοιξη, η τάση θέλει λαμπερά, περιποιημένα άκρα. Αφεθείτε στη μοντέρνα μπλε electric απόχρωση No 15 Blue Angel του ιταλικού οίκου και ανανεώστε την εικόνα σας.

Lierac Paris

Γαλάζιο Κύμα: Το μπλε εισβάλλει στο νεσεσέρ μας!-5

Ο απόλυτος βραδινός σύμμαχος! Η μάσκα μαλλιών Secret de Nuit προσφέρει επανόρθωση σε βάθος και ενυδάτωση χάρη στα ενεργά συστατικά της: έλαιο μακαντάμια, πολυφαινόλες σταφυλιού, εκχύλισμα μαύρης ορχιδέας και ceramides. tip: Εφαρμόστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, σε όλο το μήκος, αποφεύγοντας τις ρίζες. Στα φαρμακεία.

The Body Shop

Γαλάζιο Κύμα: Το μπλε εισβάλλει στο νεσεσέρ μας!-6

Οι αναζωογονητικές νότες από μανταρίνι και λιτσέα συνδυάζονται αρμονικά με ένα ντελικάτο μπουκέτο από το άνθος Fijian Water Lotus -κατευθείαν από το Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό- και ρόδα. Με την κρέμα σώματος Fijian Water Lotus Body Butter, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, απαλή και διακριτικά αρωματισμένη.

Garnier Naturals

Γαλάζιο Κύμα: Το μπλε εισβάλλει στο νεσεσέρ μας!-7

Με έμπνευση από την Ασία, η υφή και η πρωτοποριακή σύνθεση της νέας αντιγηραντικής κρέμας Miracle Sleeping Cream αναπλάθει την επιδερμίδα, μειώνοντας τη νυχτερινή αφυδάτωση και εξαλείφοντας τα σημάδια της κούρασης. Το αιθέριο έλαιο λεβαντίνης μάς έκανε να μην μπορούμε να την αποχωριστούμε!

Yves Saint Laurent

Γαλάζιο Κύμα: Το μπλε εισβάλλει στο νεσεσέρ μας!-8

Οι εφαρμογές της σκιάς Couture Mono είναι πολλές, σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή μακιγιάζ του οίκου, Lloyd Simmonds: χρησιμοποιήστε τη σαν liner στη γραμμή της βλεφαρίδας ή για smoky εφέ σε όλο το βλέφαρο. Η No 8 Zellige είναι εμπνευσμένη από τους κήπους Majorelle στο Marrakech, που τόσο αγαπούσε ο μετρ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT