Μια παλιά φωτογραφία σου: Πως θα γίνεις ξανά η αδύνατη κοπέλα που ποζάρει ανέμελη;

Μια παλιά φωτογραφία σου: Πως θα γίνεις ξανά η αδύνατη κοπέλα που ποζάρει ανέμελη;

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια παλιά φωτογραφία σου: Πως θα γίνεις ξανά η αδύνατη κοπέλα που ποζάρει ανέμελη;

Την έχεις ανεβάσει στο facebook, υπάρχει σε κορνίζα στην βιβλιοθήκη σου, την βλέπεις καθημερινά να σου χαμογελάει δίπλα από το ρολόι στο κομοδίνο σου. Η παλιά φωτογραφία σου από την εποχή που όλα ήταν όμορφα, δεν έκανες δίαιτα συνέχεια και ήσουν σέξι ό,τι κι αν φορούσες, πλέον σου προκαλεί πανικό. Γιατί αφέθηκες τόσο πολύ;

Δύο φωτογραφίες στοιχειώνουν την Etta: Μια από το καλοκαίρι του 1997, όταν έφηβη ακόμα φορούσε κοντό τζιν σορτς και μπότες βέρμαχτ και μία από το καλοκαίρι του 2002 με μαγιό. Πλατύ χαμόγελο, χωρίς μακιγιάζ, με αδύνατα πόδια και σφιχτή κοιλιά. Χωρίς δίαιτα, χωρίς peelings και χωρίς κόμπλεξ. Τις έχει καταχωνιάσει μέσα σε ένα κουτί και τις βλέπει μόνο όταν θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό της (και μένα) επειδή πάλι δεν πήγα στο γυμναστήριο ή επειδή έφαγα 5 κομμάτια πίτσα (κι ας είχε ζύμη ολικής).

Μια φίλη μου είπε να την κρεμάσω στο ψυγείο μου, για να με εμποδίζει να τρώω κάτι παχυντικό κάθε φορά που ψάχνω για μια λιχουδιά στην κουζίνα. Δεν λειτουργεί. Όταν πεινάς, το μυαλό σου λειτουργεί περίεργα. Έβλεπα την φωτογραφία μου κι αισθανόμουν ότι δεν διαφέρω σε τίποτα από τον παλιό εαυτό μου. «Ακόμα τα ίδια πόδια έχω και την ίδια κοιλιά. Με λίγη γυμναστική θα φύγει μωρέ», έλεγα αλλά δεν έκανα ποτέ γυμναστική. Αφέθηκα και πλέον η προσπάθεια που πρέπει να κάνω είναι διπλάσια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT