Fashion tips: Μοντέρνο look με ένα χρωματιστό πανωφόρι

Fashion tips: Μοντέρνο look με ένα χρωματιστό πανωφόρι

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγαπάμε τις λίστες και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μας ενθουσιάζουν οι wish lists αγορών. Ρούχα αξεσουάρ και beauty προϊόντα τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε για να δημιουργήσουμε μία όμορφη εμφάνιση που θα παραπέμπει κάθε φορά σε ένα διαφορετικό στιλ ντυσίματος.

Ποια fashion items χρειαζόμαστε για να πετύχουμε ένα μοντέρνο look με ένα χρωματιστό πανωφόρι; Μια skater φούστα με prints και ένα ζευγάρι sneakers συμπληρώνουν ιδανικά τα καθημερινά και μοντέρνα σύνολά σας. Αν είστε τολμηρή μπορείτε να αναμείξετε πολλά διαφορετικά patterns και χρώματα, για να πετύχετε έναν μοντέρνο συνδυασμό.

Κρατήστε μία δερμάτινη ή υφασμάτινη backpack, φορέστε χρωματιστά γυαλιά ηλίου, και επιλέξτε για το μακιγιάζ σας παστέλ αποχρώσεις και ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα για τα χείλη. Προτιμήστε το ροζ της τσιχλόφουσκας ή ένα φούξια για να δημιουργήσετε ένα πιο girly αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT