Τα παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας

Τα παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τρία ζευγάρια παπουτσιών που ξεχωρίζουν αυτή την άνοιξη και πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε στη γκαρνταρόμπα μας καλύπτουν όλα τα στιλ και ολοκληρώνουν μοναδικά κάθε look μας.

Τα λευκά sneakers είναι τα ιδανικά παπούτσια για τις casual εμφανίσεις σας με cropped υφασμάτινο παντελόνι, t-shirts με στάμπες και backpacks, ενώ συνδυάζονται και με φούστες ή φορέματα σε οποιοδήποτε μήκος. Είναι άνετα, στιλάτα και μπορείς να τα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς δεύτερη σκέψη!

Τα flat mules επιστρέφουν δυναμικά και ταιριάζουν τόσο με φούστες και φορέματα, όσο και με σορτς ή ολόσωμες φόρμες. Μπορείτε να επενδύσετε σε ένα μονόχρωμο ουδέτερο ζευγάρι που θα φοράτε στις καθημερινές εμφανίσεις σας ή να προχωρήσετε σε μία πιο τολμηρή επιλογή για τα glam βραδινά looks σας.

Τέλος, οι θηλυκές πλατφόρμες συνδυάζουν άνεση, στιλ και φοριούνται κάθε στιγμή της μέρας με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας σας. Προτιμήστε wedges με ενιαίο πάτο ή τα πιο μοντέρνα ζευγάρια με ξεχωριστό τακούνι.

Δείτε εδώ τα ωραιότερα και πιο στιλάτα ζευγάρια για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT