Megan Fox: Το στιλ της λαμπερής σταρ του Hollywood

Megan Fox: Το στιλ της λαμπερής σταρ του Hollywood

3' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Megan Fox είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στο Hollywood. Η ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της έχουν επισκιάσει τις υποκριτικές της ικανότητες την και την κινηματογραφική της πορεία που μετράει 14 χρόνια. Η ηθοποιός που έχει αναδειχθεί σε αμέτρητες ψηφοφορίες ως η πιο όμορφη γυναίκα παγκοσμίως, όπως δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή της στην αραβική έκδοση του περιοδικού Harper’s Bazaar, πιστεύει ότι η εμφάνισή της την έχει οδηγήσει σε ρόλους εντυπωσιακών γυναικών χωρίς να είχε ποτέ την ευκαιρία να υποδυθεί πιο πολύπλοκους γυναικείους χαρακτήρες.  Η 28χρονη σταρ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό επιδεικνύοντας ένα πιο ώριμο στιλ από αυτό που μας έχει συνηθίσει, με ραφινάτα ρούχα και styling που παραπέμπει στην λάμψη που αρμόζει σε μια σταρ του Hollywood.

Η ηθοποιός είχε ήδη μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στην τηλεόραση, όταν υποδύθηκε την Mikaela Banes στην ταινία ‘Transformers’ στο πλευρό των Shia LaBeouf και Josh Duhamel. Μπορεί η μετάβασή της από τα σήριαλ στην μεγάλη οθόνη να ανέβασε το κασέ της, όμως οι κριτικές που δέχθηκε δεν ήταν καλές. Οι ρόλοι που υποδύθηκε από το 2007 και μετά δεν ήταν λίγοι αλλά δεν ήταν και σημαντικοί. Το διάλλειμα που έκανε για να αφιερώσει χρόνο στους γιους που έκανε με τον σύζυγό της και ηθοποιό Brian Austin Green, της έδωσε αρκετό χρόνο για να απωθήσει τον αρνητισμό αλλά και να εκτιμήσει όσα είχε καταφέρει. «Στους Transformers ήμουν παιδί, δεν ήξερα τι έκανα» λέει η ηθοποιός εξηγώντας ότι «δεν με ενδιαφέρει η αρνητική κριτική γιατί πολλές φορές την αναγνωρίζω και συμφωνώ». Εντούτοις, ξέρει καλά ότι σε ταινίες όπως το ‘Jennifer’s Body’ έχει καταφέρει να δείξει την αξία της ως ηθοποιός: «καταξιωμένοι κωμικοί και ο Quentin Tarantino μου έχουν πει ότι ήμουν καλή στο Jennifer’s Body. Άρεσα σε ανθρώπους που η γνώμη τους μετράει, οπότε είμαι καλά με αυτό», λέει για την ταινία που μπορεί να μην είχε εμπορική επιτυχία αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει για την ιδιαιτερότητά της αλλά και το καστ που συμπλήρωναν οι Amanda Seyfried, Johnny Simmons και Adam Brody.

Η Megan αισθάνεται ότι το δημόσιο προφίλ της είναι παρεξηγημένο. Πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για ένα ματαιόδοξο κορίτσι που πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ και έχει μικρούς ρόλους σε ταινίες και η εμφάνιση της στο ‘Love the Way You Lie’ του Eminem ή το σέξι look της στους 'Transformers', το επιβεβαίωναν. Η ίδια, όμως, δεν αισθάνεται σαν ‘κορίτσι για διαφημίσεις’ παρά το γεγονός ότι σε μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Η μεταμόρφωσή της σε μια ραφινάτη σταρ του Hollywood γίνεται σταδιακά με το στιλ της να ωριμάζει σε κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Οι καθημερινές εμφανίσεις της είναι casual –επιλέγει πάντα τζιν, t-shirts, maxi φούστες και statement αξεσουάρ- όμως στο κόκκινο χαλί προτιμά chic, μεταξωτά φορέματα και hairstyles με κυματιστές μπούκλες που παραπέμπουν στα πρότυπα ομορφιάς του παλιού Hollywood.

Η καθημερινότητά της είναι πολυάσχολη αφού προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Όπως, λέει, βγαίνει με τον σύζυγό της για φαγητό μια φορά την εβδομάδα, όταν η πεθερά της μπορεί να προσέχει τα παιδιά, ενώ προσπαθεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τους γιους της. Ο 2χρονος γιος της, Noah, έχει ήδη εντυπωσιαστεί με το στιλ της μαμάς του, αφού όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός «έχει εμμονή με τη συλλογή μου από κιμονό. Στις διακοπές μας στη Χαβάη ήθελε ένα γιατί με έβλεπε να φοράω συνέχει αυτά τα εκπληκτικά, πολύ μακριά κιμονό. Του αγόρασα ένα Missoni και το φοράει συνέχεια με περηφάνια τραγουδώντας τραγούδια του Ταρζάν». Η Megan έχει μάθει στα παιδιά της να εκφράζονται μέσα από τη μόδα, όπως και η ίδια. «Μου αρέσει να είμαι μαγική και να έχω ελευθερία όταν ντύνομαι», λέει τονίζοντας ότι «έχω ρίζες  από την ινδιάνικη φυλή των Τσερόκι οπότε μου αρέσει οτιδήποτε tribal». Όσο για την εικόνα που βγάζει προς τα έξω, μπορεί η μόδα να μην την έχει βοηθήσει να αναβαθμίσει το δημόσιο προφίλ της, όμως όπως λέει «οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν είμαι πολύ έξυπνη, μορφωμένη ή σοβαρή, επειδή βγάζω προς τα έξω μια ναρκισσιστική εικόνα, ότι θέλω να αρέσω και να τραβάω την προσοχή του κόσμου. Αυτό με κάνει να γελάω, γιατί έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις. Αν διαβάσει κανείς όλη την συνέντευξη από την αρχή μέχρι το τέλος θα καταλάβει ότι δεν είμαι το τυπικό κορίτσι που πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT