6 μυστικά για τέλειες μπούκλες

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως εδώ και χρόνια ζηλεύετε τις γυναίκες που έχουν ολόισια μαλλιά, γιατί καθημερινά ταλαιπωρείστε από τις δικές σας μπούκλες. Μήπως όμως είστε υπερβολική και με μερικά έξυπνα tips, που θα έκαναν τη ζωή σας πιο εύκολη, δεν θα τις αποχωριζόσασταν για κανέναν λόγο;

6 μυστικά σας λύνουν τα χέρια και υπόσχονται να ξεμπλέξουν μια για πάντα τις μπούκλες σας!

1. Προσπαθήστε να μη λούζεστε τις μέρες που έχει υγρασία ή βρέχει.

Αν δεν έχετε άλλη επιλογή, θυμηθείτε αφού λουστείτε να εφαρμόσετε ένα conditioner, που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, ώστε να αποφύγετε το έντονο φριζάρισμα.

2. Πώς διαρκούν περισσότερο οι μπούκλες σας;

Ένα εύκολο και γρήγορο κόλπο θα σας χαρίσει μπούκλες με μεγαλύτερη διάρκεια. Πριν κοιμηθείτε, χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη και στη συνέχεια, χωρίστε το κάθε μέρος σε άλλα δύο. Τυλίξτε αυτά τα τμήματα και δέστε τα μαλλιά σας με ένα λαστιχάκι. Κάντε το ίδιο και με το δεύτερο μέρος. Το πρωί θα ξυπνήσετε με υπέροχες μπούκλες.

3. Διαλέξτε τη σωστή μαξιλαροθήκη.

Όλα παίζουν ρόλο, άρα και η μαξιλαροθήκη σας. Αν θέλετε να περιορίσετε το φριζάρισμα, διαλέξτε ένα σατέν ή μεταξωτό κάλυμμα για το μαξιλάρι σας. Extra tip: Καλό είναι να έχετε τα μαλλιά σας δεμένα ψηλά, όταν κοιμάστε.

4. Θέλετε φυσικές μπούκλες;

Όταν εφαρμόζετε αφρό ή ζελέ στις μπούκλες σας, συνήθως κοκκαλώνουν και το αποτέλεσμα δεν δείχνει τόσο φυσικό. Αμέσως μετά το πρώτο προϊόν, εφαρμόστε ένα έλαιο για τα μαλλιά, για να δώσετε στις μπούκλες σας μεγαλύτερη ελαστικότητα.

5. Στεγνώστε σωστά τα μαλλιά σας.

Αφήστε στην άκρη τις πετσέτες και δοκιμάστε να τα στεγνώσετε με ένα παλιό t-shirt, που θα περιορίσει το φριζάρισμα. Οι πετσέτες απορροφούν περισσότερο νερό κι έτσι τα μαλλιά σας δεν είναι όσο ενυδατωμένα πρέπει με αποτέλεσμα να φριζάρουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT