20 ολόσωμες φόρμες για στιλάτες εμφανίσεις

20 ολόσωμες φόρμες για στιλάτες εμφανίσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, έχετε ήδη κάνει μία mini αναδιοργάνωση στη ντουλάπα σας για να βάλετε στα ράφια τα πιο χρωματιστά κομμάτια και έχει έρθει επιτέλους η στιγμή να φορέσετε τις ολόσωμες φόρμες που τόσο καιρό είχατε καταχωνιάσει στο πατάρι.

Καθημερινά αναζητάτε το τέλειο κομμάτι για κάθε στιγμή της μέρας και μάλλον μία μοντέρνα jumpsuit σας δίνει τη λύση, ειδικά αν έχετε βαρεθεί τα φορέματα ή τις φούστες. Μπορείτε να τις φορέσετε το πρωί στο γραφείο με μπαλαρίνες ή ένα ζευγάρι κομψές γόβες, ενώ μπορείτε να τις συνδυάσετε και με τις πλατφόρμες σας.

Διαλέξτε μία ολόσωμη φόρμα με πρωτότυπο pattern ή έντονη απόχρωση και δημιουργήστε ένα φρέσκο all day look που θα συνδυάζει άνεση και στιλ. Μπορείτε να διαλέξετε μία jumpsuit σε στενή γραμμή ή με πιο φαρδύ τελείωμα, για να τονίσετε τα σωστά σημεία της σιλουέτας σας και να “καμουφλάρετε” τις μικροατέλειες.

Δείτε εδώ 20 μοντέρνες jumpsuits για κάθε στιλ!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT