Γυαλιά ηλίου: 20 ζευγάρια που θα λατρέψετε

Γυαλιά ηλίου: 20 ζευγάρια που θα λατρέψετε

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να φοράτε τα γυαλιά ηλίου σας και τον χειμώνα -γιατί λειτουργούν ακριβώς όπως το αντηλιακό σας- αλλά αν δεν το κάνατε, μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια. Τώρα όμως ήρθε η εποχή που δεν μπορείτε να τα ξεχνάτε σπίτι, μιας και την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι είναι το must have αξεσουάρ που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας.

Αυτή τη σεζόν, τα γυαλιά ηλίου με στρογγυλό σχήμα έχουν την τιμητική τους και αναδεικνύουν τις καθημερινές εμφανίσεις σας  που έχουν έμπνευση τα 70’s. Επιπλέον, μην ξεχνάτε πως ένας στρογγυλός σκελετός ταιριάζει πολύ σε πρόσωπα με γωνίες, αλλά και σε όσες γυναίκες έχουν οβάλ σχήμα. Εκείνες ίσως είναι και οι πιο τυχερές, αφού τα περισσότερα σχέδια τις κολακεύουν.

Όσο για τα χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε ένα σκουρόχρωμο ζευγάρι που ταιριάζει με όλα τα looks σας ή αν θέλετε να είστε πιο τολμηρή, διαλέξτε μία έντονη απόχρωση ή ένα πρωτότυπο μοτίβο.

Δείτε εδώ 20 top ζευγάρια γυαλιών ηλίου, που θα κερδίσουν σίγουρα τις εντυπώσεις αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT