Ο Jon Hamm αποκαλύπτει 7 μυστικά του

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Jon Hamm μίλησε στο Variety για τη σειρά που τον έκανε διάσημο και άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε πια τις τηλεοπτικές σειρές. Πώς ήταν τα γυρίσματα για το τελευταίο επεισόδιο του Mad Men και πώς αισθάνθηκε που μετά από τόσα χρόνια θα εγκατέλειπε τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά,  Don Draper;

Ο πρώτος του ρόλος ήταν σε ηλικία 5 ετών όταν υποδύθηκε τον… Winnie the Pooh, ενώ ο πρώτος του κανονικός ρόλος σε ταινία ήταν στο Early Bird Special. Όπως, λέει, όταν έμαθε ότι πήρε τον ρόλο του Draper στη σειρά Mad Men δεν είχε συνηδειτοποιήσει πόσο θα άλλαζε την καριέρα του. Αγαπημένο του επεισόδιο της σειράς είναι το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο, ενώ το αγαπημένο καπέλο του χαρακτήρα του ήταν το ίδιο για όλα αυτά τα χρόνοα που γυριζόταν το Mad Men, αλλά δεν το κράτησε γιατί όπως λέει είναι νοικιασμένο από την παραγωγή. Όσο για το τι θα γίνει στο τέλος της σειράς, λέει ότι δεν  το θα αποκάλυπτε ποτέ γιατί θα ήταν σαν να διάβαζε κάποιος την τελευταία σελίδα ενός βιβλίου πριν καν το ξεκινήσει.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT