5 σοβαρά λάθη που σαμποτάρουν την εμφάνιση σας

5 σοβαρά λάθη που σαμποτάρουν την εμφάνιση σας

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι ότι μας λείπει το γούστο ή ότι έχουμε κάποιο θέμα με την αισθητική… Είναι ότι κάποιες φορές αρνούμαστε – με πείσμα, όμως – ότι κάποια πράγματα δεν μας «κάνουν» και επιμένουμε να τα φοράμε ή να τα επιλέγουμε, ωσάν να μη συμβαίνει τίποτα.

Κάπως έτσι, συμβαίνουν μικρά – μεγάλα λάθη στις καθημερινές μας εμφανίσεις που σαμποτάρουν και τις καλές μας προθέσεις για δυνατά outfit και μας βάζουν στον πειρασμό να ξεχάσουμε βασικούς κανόνες.

1. Το παρακάνουμε με το mini. Ναι, μας αρέσει και, ναι, έχουμε γυμνασμένα πόδια και γιατί να μην τα δείξουμε. Όμως, η mini φούστα έχει το δικό της… Ευαγγέλιο, τις δικές της ώρες και τους δικούς της χώρους. Τα βαφτίσια του πιτσιρίκου της κολλητής μας, όσο ανοιξιάτικος κι αν είναι ο καιρός, δεν «σηκώνουν» super mini. Οι πόντοι που λείπουν από τη φούστα, αφαιρούν από το – περί μόδας – ένστικτο μας.

2. Ξεχνάμε το κομμωτήριο. Ναι, φέτος είναι της μόδας τα πολύ μακριά μαλλιά, όμως, αυτός δεν είναι λόγος για να αποφεύγουμε τις διορθώσεις και να αφήνουμε την πλάτη μας να πλημμυρίσει με κακοπαθημένες τούφες. Επίσης, από μία ηλικία και μετά, τα πολύ μακριά μαλλιά μας προσθέτουν χρόνια και πλαισιώνουν με εξόχως ενοχλητικό τρόπο τις ρυτίδες γύρω από μάτια και στόμα.

3. Αγαπάμε τα… μικρότερα μεγέθη. Όλες έχουμε ορκιστεί ότι αυτή την άνοιξη θα χάσουμε 3-5 κιλά που θα μας επιτρέψουν θεαματικές εμφανίσεις στις παραλίες. Μέχρι τότε, αυτή η υπόσχεση δεν φτάνει για να δικαιολογήσει σακάκια που δεν κουμπώνουν (με τίποτα, όμως) και θεόστενα φορέματα που «γράφουν» στην κοιλίτσα, μαγκώνουν στα χέρια και υπογραμμίζουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την περιφέρεια μας.

4. Το ίδιο ισχύει και για τα «δύσκολα» παπούτσια, τα ψηλοτάκουνα γεμάτα straps και τα λουράκια που «φυλακίζουν» τα ποδαράκια μας και τα κάνουν να φαίνονται λίγο πιο juicy από τα φαγοπότια του χειμώνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT