Sandra Bullock: «Η αληθινή ομορφιά είναι ήσυχη»

Sandra Bullock: «Η αληθινή ομορφιά είναι ήσυχη»

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, όμως η διαχρονική της γοητεία την ανέδειξε ως την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Η Sandra Bullock ψηφίστηκε φέτος από το περιοδικό People ως η ωραιότερη γυναίκα, όμως η ίδια ποτέ δεν πήρε την εξωτερική της εμφάνιση πολύ σοβαρά. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, βρίσκει την ομορφιά στην μητρότητα και σε όσα έχουν πραγματική σημασία στη ζωή.  

Η Bullock που αυτόν τον καιρό προωθεί την νέα της ταινία ‘Minions’, όπου δανείζει την φωνή της στην Scarlett Overkill, γέλασε όταν έμαθε την μεγάλη τιμή που της έκανε το περιοδικό. «Δεν το είπα σε κανέναν», είπε και εξήγησε ότι για εκείνη «η αληθινή ομορφιά είναι ήσυχη. Σε αυτή την πόλη, ιδιαίτερα, είναι δύσκολο να πεις ‘πρέπει να μοιάζω έτσι’. Όχι, πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος, να είσαι καλή μητέρα, να μαγειρεύεις ένα καλό γεύμα και να δίνεις τη σειρά σου σε κάποιον που βιάζεται περισσότερο από εσένα. Οι άνθρωποι που εγώ βρίσκω ότι είναι οι πιο όμορφοι είναι αυτοί που δεν προσπαθούν».

Η ηθοποιός εξηγεί ότι η καθημερινότητά της με τον 5χρονο γιο της, Louis, της υπενθυμίζει όλα όσα αξίζουν στη ζωή. Παρά τη μικρή ηλικία του, απολαμβάνει να κάνει ουσιαστικές συζητήσεις μαζί του, όπως πρόσφατα που της εξηγούσε τους λόγους που θέλει να παντρευτεί μια μέρα την κοπέλα του. «Μετά αρχίσαμε να τρώμε το κυριακάτικο γεύμα μας και μου είπε ότι άλλαξε γνώμη» είπε αστειευόμενη και τόνισε ότι τον συμβούλεψε «να αγαπάει πάντα αυτούς που τον αγαπούν και είναι καλοί μαζί του. Μετά παίξαμε με τα lego του και με ρώτησε γιατί πρέπει να τρώει μπρόκολο!». Η Bullock παραδέχεται ότι ο γιος της την κάνει ό,τι θέλει αλλά «ποτέ δεν θα τον αφήσω να το καταλάβει. Έχουμε κανόνες. Αφήνω όλους τους άλλους να πάρουν τον ρόλο της θείας ή του θείου και να τον καλομάθουν αλλά εγώ είμαι αυτή που θέτει τα όρια».

Η Sandra Bullock μπορεί όπως λέει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την μητρότητα και να μην ενδιαφέρεται για την εξωτερική της εμφάνιση, όμως ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή. Άφησε την ζύμη για τα κουλουράκια που λάτρευε και ξεκίνησε να πίνει πράσινα smoothies. Όσο για το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, περιλαμβάνει ασκήσεις στο διάσημο γυμναστήριο Body by Simone, 4 με 5 φορές την εβδομάδα. «Μου αρέσει που δεν χρειάζεται να σηκώνω μεγάλα βάρη, είναι σαν ένα δωμάτιο ‘βασανιστηρίων’ που πρέπει να κινείσαι συνεχώς. Όταν ξεκίνησα άντεχα το πολύ 20 δευτερόλεπτα. Είχα πέσει στο πάτωμα και έκλαιγα!». Όπως λέει, όμως, αξίζει γιατί της αρέσει να δέχεται κομπλιμέντα από τον γιο της. Ένα βράδυ, όπως αποκάλυψε, έβαζε τον Louis για ύπνο και την ρώτησε γιατί έχει ρυτίδες: «Kάποιες από αυτές είναι επειδή γελάω πολύ» του είπε. Η απάντηση του ήταν ό,τι καλύτερο της έχει πει ποτέ κανείς: «Δεν έχεις γεράσει, απλά είσαι ευτυχισμένη»!

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT