8 τέλεια χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε ένα λεπτό

8 τέλεια χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε ένα λεπτό

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το προηγούμενο βράδυ ξενυχτήσατε και το πρωί όχι μόνο δεν ακούσατε το ξυπνητήρι, αλλά κοιμηθήκατε και μισή ώρα παραπάνω, οπότε έχετε μόνο λίγα λεπτά στη διάθεσή σας να ετοιμαστείτε για το γραφείο. Έχετε, λοιπόν, να διαλέξετε: Θα κάνετε ντους ή θα ισιώσετε τα μαλλιά σας; Καλύτερα να προτιμήσετε το πρώτο, γιατί τα μαλλιά σας μπορείς να τα φτιάξετε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα -άντε, ένα λεπτό- και να δείχνουν υπέροχα.

8 θαυματουργά χτενίσματα θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, όταν ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας.

1. Μοντέρνος ατημέλητος κότσος

Χτενίζετε τα μαλλιά σας, τα πιάνετε ψηλά με ένα λαστιχάκι, περιστρέφετε την κοτσίδα γύρω του, τη στερεώνετε με μερικά τσιμπιδάκια και προσθέτετε ένα μοντέρνο αξεσουάρ, για να δώσετε στιλ.

2. Η κομψή αλογοουρά

Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας, προσθέστε ένα προϊόν για λάμψη και στη συνέχεια, φτιάξτε μία περιποιημένη κοτσίδα. Έτοιμη σε λίγα δευτερόλεπτα!

3. Τα μισά-μισά πάντα είναι στη μόδα.

Ευτυχώς οι μπούκλες σας είναι καλοσχηματισμένες, αλλά σας ενοχλούν οι τούφες που πέφτουν στα μάτια σας. Πιάστε μισά-μισά τα μαλλιά σας και χρησιμοποιήστε μία λακ με ελαφριά υφή για να τα στερεώσετε και να μην πετάει ούτε τρίχα!

4. Μία εύκολη πλεξούδα

Αφήστε τις γαλλικές και τις πλεξούδες-ψαροκόκκαλο για άλλη ώρα. Αν θέλετε κάτι εύκολο και γρήγορο, φτιάξε μία πλεξούδα στο πλάι και περιποιηθείτε τη φράντζα ή τις αφέλειες σας.

5. Ο πρωτότυπος κότσος-πλεξούδα.

Συνδυάζει τα δύο αγαπημένα σας χτενίσματα. Φτιάχνετε μία απλή πλεξούδα και στη συνέχεια την περιστρέφεις γύρω από το πάνω λαστιχάκι. Στερεώστε τη με μερικά τσιμπιδάκια και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

6. Το χτένισμα “τι να κάνω τις αφέλειες που δεν στρώνουν”!

Πιάστε τις αφέλειες σας μαζί με μερικές πιο μακριές τούφες και αρχίστε να τις περιστρέφεις. Έπειτα δοκιμάστε να τις στρέψετε προς τα πάνω και να τις στερεώσετε με μερικά τσιμπιδάκια ή με ένα μοντέρνο αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT