5 λάθη που κάνετε και βγαίνετε… αλλιώς στις φωτογραφίες!

5 λάθη που κάνετε και βγαίνετε… αλλιώς στις φωτογραφίες!

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι ότι δεν έχετε φωτογένεια. Δεν είναι ότι έχετε αποκτήσει… άνεση με τις selfies και βγαίνετε «κούκλα», μόνο όταν φωτογραφίζετε εσείς τον εαυτό σας. Είναι ότι κάθε φορά που ποζάρετε με την παρέα σας, κάνετε 5 συγκεκριμένα λαθάκια που είτε «γρατζουνάνε» είτε καταστρέφουν το επιτυχημένο κλικ.

 

Ξέρετε ποια είναι αυτά;

1. Χαμογελάτε πολύ. Διάπλατα. «Τέντα», κατά το κοινώς λεγόμενον, φαίνονται τα ούλα σας. Τόσο πολύ που και την πιο τέλεια οδοντοστοιχία να έχετε, το αποτέλεσμα είναι κάπως… περίεργο.

2. Αγνοείτε το καλό σας προφίλ. Ή απλώς το ξεχνάτε την ώρα που χαίρεστε (και καλά κάνετε που χαίρεστε, αλλά – λίγη μυτούλα παραπάνω να διαθέτετε, κάτι η γωνία λήψης, κάτι η σκιά και απορείτε ποια να είναι αυτή η πανωραία που σας γελάει μέσα από τις… δικές σας φωτογραφίες.

3. Καμπουριάζετε. Ναι, δεν το κάνετε επίτηδες και όχι, δεν έχετε παχύνει. Αλλά η στάση του σώματος σας την ώρα που γίνεται το «κλικ» σας θέλει ευθυτενή. Ή τουλάχιστον σε μία πόζα που μαζί με το ρούχο που ενδεχομένως φοράτε δεν θα δίνουν το effect της «κοιλίτσας».

4. Κάνετε γκριμάτσες. Δεν το θέλετε, αλλά την ώρα του «κλικ» ένα φρύδι θα σηκωθεί, ένα μάτι θα φύγει αλλού (γι’ αλλού), κάτι θα κάνετε και θα αποτυπωθεί στη φωτογραφία. Προσπαθήστε να σκέφτεστε όμορφες εικόνες, να μην ανοιγοκλείνετε τα μάτια και να κοιτάτε ευθεία και σταθερά τον φακό!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT