8 λάθη που σας στερούν το τέλειο manicure!

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα λαμπερά μαλλιά, τα περιποιημένα νύχια και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι τρία σημαντικά στοιχεία στην εμφάνιση κάθε γυναίκας κι έτσι θα πρέπει να δίνετε αρκετή σημασία κάθε φορά που ετοιμάζεστε για το γραφείο ή τις βόλτες σας. Φυσικά, επειδή δεν είστε ειδικός θα πρέπει να είστε προσεκτική με την κάθε διαδικασία. Ειδικά, τις φορές που επιχειρείτε να φτιάξετε μόνη σας τα νύχια σας, υπάρχουν κάποια σημεία που θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα, μιας και τα λάθη που ίσως κάνετε, μπορούν να σας στερήσουν το τέλειο manicure.

1. Δεν χρησιμοποιείτε βάση.

Αν πιστεύετε ότι δεν είναι απαραίτητη μάλλον κάνεις λάθος. Η βάση βοηθάει το manicure σας να δείχνει πιο λαμπερό και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

2. Κόβετε τα πετσάκια.

Όταν αποφασίζετε να κάνετε μόνη σας manicure είναι πιθανό να μην κόψετε σωστά τα πετσάκια κι έτσι να προκαλέσετε τραυματισμούς και να δημιουργήσετε πληγές στα χέρια σας. Μπορείτε απλώς να τα “σπρώξετε” με το ειδικό εργαλείο και να αφήσετετην υπόλοιπη “δουλειά” στους ειδικούς.

3. Δεν καθαρίζετε σωστά τα εργαλεία σας.

Πρώτο βήμα και πιο σημαντικό. Φροντίστε να καθαρίζετε σωστά τα εργαλεία σας πριν και μετά από κάθε χρήση.

4. Περνάτε πολλές στρώσεις από το βερνίκι σας.

Αν πιστεύετε πως με την τρίτη ή τέταρτη στρώση, το manicure σας θα δείχνει υπέροχο μάλλον κάνετε λάθος. Ειδικά, αν χρησιμοποιείτε μεγάλη δόση από το βερνίκι σας, οι στρώσεις θα γίνουν χοντρές και τα νύχια σας θα χαλάνε πιο εύκολα. Επιπλέον, θα στεγνώνουν πολύ πιο αργά.

5. Κουνάτε το βερνίκι νυχιών σας.

Πιστεύετε πως έτσι θα ανακατευτεί καλά, αλλά είναι μια λάθος διαδικασία που παγιδεύει τον αέρα στο εσωτερικό του μπουκαλιού και έτσι δημιουργούνται φυσαλίδες.

6. Βάφετε τα νύχια σας σε ένα ζεστό ή με υγρασία περιβάλλον.

Κι αυτό φυσικά, επηρεάζει τον χρόνο που θα στεγνώσουν αλλά και το αποτέλεσμα. Προτιμήστε να βάψετε τα νύχια σας σε έναν χώρο χωρίς υγρασία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT