8 υπερβολές που καταστρέφουν την εικόνα σας

8 υπερβολές που καταστρέφουν την εικόνα σας

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ωραίο να περιποιείστε το πρόσωπό σας, τα μαλλιά σας, τα νύχια σας, την εμφάνισή σας γενικότερα, αλλά καλό είναι να μην είστε υπερβολική γιατί το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που περιμένετε. Ακόμη, λοιπόν, κι αν είστε σίγουρη πως τα κάνατε όλα σωστά, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω υπερβολές που μπορούν να καταστρέψουν την εικόνα σας.

1. Διαφορετικό μακιγιάζ σε πρόσωπο και λαιμό.

Μπορεί να τύχει σε όλες μας, ειδικά αν δεν είναι επαρκής ή σωστός ο φωτισμός στο δωμάτιο που θα βαφτείτε. Γι’ αυτό καλό είναι να το διπλοτσεκάρετε και στο μπαλκόνι με φυσικό φως.

2. Πολύ μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά είναι sexy και κανένας δεν φέρνει αντίρρηση σε αυτό, αλλά καλό είναι να μην το παρακάνετε με το μήκος τους. Η αλήθεια είναι πως αν είναι πάρα πολύ μακριά περιποιούνται πιο δύσκολα, μπερδεύονται συχνά και δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε εύκολα.

3. Μην τονίζετε τόσο πολύ το περίγραμμα των χειλιών σας.

Καλό είναι να χρησιμοποιείτε μία απόχρωση για το μολύβι των χειλιών σας που θα ταιριάζει αρκετά με το κραγιόν σας. Η μεγάλη διαφορά στους τόνους θα δημιουργήσει ένα κακόγουστο αποτέλεσμα.

4. Μην το παρακάνετε με το bronzer.

Θέλετε να δείχνετε ηλιοκαμένη και όχι παραμαυρισμένη. Χρησιμοποιήστε μία απόχρωση που δεν είναι πολύ πιο έντονη από την επιδερμίδα σας και ακολουθήστε τις οδηγίες της συσκευασίας.

5. Αφήστε το ψαλιδάκι και τον νυχοκόπτη στο σπίτι.

Μπορεί να μην προλάβατε να περιποιηθείτε τα νύχια σας στο σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το κάνετε στο γραφείο ή σε κάποιον άλλο δημόσιο χώρο. Είναι θέμα καθαριότητας και ιδιωτικότητας!

6. Βγάλτε προσεκτικά τα φρύδια σας.

Καλό είναι να ανακαλύψετε το πάχος που σας ταιριάζει και να μην το παρακάνετε αφήνοντας μία πολύ λεπτή γραμμή ή μία υπερβολικά παχιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT