Διαχρονική δαντέλα: 16 υπέροχα κομμάτια για στιλάτες εμφανίσεις

Διαχρονική δαντέλα: 16 υπέροχα κομμάτια για στιλάτες εμφανίσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διαχρονική δαντέλα ανήκει στους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν, αφού πολλοί σχεδιαστές την προτίμησαν για τις δημιουργίες που παρουσίασαν στις πασαρέλες. Προσδίδει μία αίσθηση ρομαντισμού, κομψότητας και αθωότητας και δίνει στιλ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας πρωί και βράδυ.

Επιπλέον, η κλασική λευκή δαντέλα είναι αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε  τα πιο στιλάτα bohemian looks και να τα συνδυάσετε με πλεξούδες και αξεσουάρ με λουλούδια για τα μαλλιά.

Ποιος είπε όμως πως δεν μπορείτε να τη φορέσετε ακόμα κι αν έχετε ένα πιο σοφιστικέ ή κλασικό στιλ; Επιλέξτε ένα δαντελένιο πουκάμισο ή μπλούζα και συνδυάστε τη με μία midi κλος ή pencil φούστα και τις κομψές ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Όσο για τα πιο casual σύνολά σας, μπορείτε να διαλέξετε χρωματιστά δαντελένια crop tops και να τα συνδυάσετε με boyfriend τζιν ή παντελόνες ή να φορέσετε δαντελένια girly φορέματα με τις αγαπημένες σας φλατ μπαλαρίνες.

Δείτε εδώ 16 υπέροχα δαντελένια κομμάτια

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT