Τα πιο στιλάτα crop tops της άνοιξης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν είστε από τις τολμηρές που βγάζουν τα μπρατσάκια έξω και φορούν κοντομάνικα την πρώτη μέρα της άνοιξης που το θερμόμετρο δείχνει πάνω από 20 βαθμούς, τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και με τα μοντέρνα crop tops που θα αφήσουν ακάλυπτη την κοιλίτσα σας και αυτή τη σεζόν. Αν πάλι περιμένετε τον Ιούνιο για να αποκαλύψετε χέρια και πόδια, μπορείτε τουλάχιστον να κάνεις το πρώτο βήμα με τα κοντά μπλουζάκια που θα φορέσετε με πουκάμισα, ζακέτες ή φούτερ με φερμουάρ.

Τα crop tops που έχουμε αγαπήσει πολύ τα τελευταία χρόνια γιατί ταιριάζουν με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας μας, είναι ιδανικά για κάθε ώρα της μέρας και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε τα πιο στιλάτα layered looks.

Να λοιπόν, ένας λόγος παραπάνω για να κάνετε καθημερινά τους κοιλιακούς σας και να προετοιμαστείτε για τα πιο in fashion looks πρωί και βράδυ. Διαλέξτε το αγαπημένο σας και συνδυάστε με μία midi κλος φούστα, με φαρδιά παντελόνα ή το boyfriend τζιν σας.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT