Ο Olivier Rousteing μιλά στην Alexa Chung

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι συζητά μια διάσημη fashionista με τον καλλιτεχνικό διευθυντή και αγαπημένο σχεδιαστή της οικογένειας Kardashian; Μα, φυσικά, για τη μόδα! Η Alexa Chung πήρε συνέντευξη από τον Olivier Rousteing, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Balmain, στα πλαίσια του Vogue Festival 2015 που έγινε στο Royal Geographical Society μπροστά σε ένα κοινό που αποτελούταν από λάτρεις της μόδας.

Τα πάρτι, η ζωή του, το Instagram, οι αγαπημένοι του πελάτες αλλά και η δουλειά του είναι μερικά από τα θέματα για τα οποία συζήτησαν το It Girl της μόδας με τον σχεδιαστή. «Οι χρήστες του Instagram μιλούν με την καρδιά τους» είπε ο σχεδιαστής και τόνισε ότι «είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας. Εξάλλου δεν μπορούν όλοι να αποκτήσουν ένα Balmain, αλλά μπορούν να αγγίξουν το όνειρο». Όπως είπε ο Rousteig διαβάζει κριτικές για τη δουλειά του αλλά δεν δίνει πολύ σημασία γιατί «οι άνθρωποι που γράφουν κριτικές είναι συχνά μεγαλύτεροι, ενώ οι χρήστες του Instagram είναι αυτοί που είναι στην πραγματικότητα μέσα στα πράγματα».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT