7 μυστικά για το πρόσωπο σας που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε

7 μυστικά για το πρόσωπο σας που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να έχετε ένα πρόσωπο λαμπερό, φρέσκο και περιποιημένο κάθε στιγμή; Η σωστή beauty routine και μερικά μυστικά που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα θα σας εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

1. Αναμείξτε το foundation με την ενυδατική σας, για να πετύχετε μια πιο ελαφριά υφή στο καλυπτικό προϊόν σας. Κάθε γυναίκα θέλει να καλύπτει τις ατέλειες με τον πιο φυσικό τρόπο.

2. Χρησιμοποιήστε ένα φωτεινό ρουζ και βάλτε τα δυνατά σας για να το εφαρμόσετε σωστά και να δείχνει φυσικό το beauty look σας.

3. Για μία φωτεινή επιδερμίδα μπορείτε να αναμείξετε το foundation σας με μία χρυσή ή περλέ λευκή σκιά ματιών. Θα δημιουργήσει ένα φυσικό εφέ, κάνοντας το πρόσωπό σας να λάμπει.

4. Αν έχετε πολύ λιπαρή επιδερμίδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάτε το primer σας. Διαλέξτε το ιδανικό για το πρόσωπό σας και το beauty look σας θα διαρκέσει για ώρες.

5. Ξεχάσατε το ρουζ σας και δεν μπορείτε να τονίσετε τα ζυγωματικά σας; Ένα κραγιόν σε ροδακινί ή ροζ απόχρωση μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT