5 προϊόντα που πρέπει να βγάλετε από το νεσεσέρ σας

5 προϊόντα που πρέπει να βγάλετε από το νεσεσέρ σας

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μην το αρνηθείτε: έχετε αδυναμία σε κάποια προϊόντα περιποίησης, για κάποιο λόγο, κάπως, έχετε πειστεί ότι είναι μαγικά και σας μεταμορφώνουν, όμως, η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να τ’ απαρνηθείτε. Άμεσα. Τώρα. Χθες.

Μη βιαστείτε να παρεξηγηθείτε. Όλες αγαπάμε κάποια beauty products και όλες έχουμε έρθει αντιμέτωπες με την ερώτηση – καταστροφή για την ψυχολογία μας, «μα, τι έκανες στο πρόσωπο σου;».

Τίποτα, θα απαντήσετε, αλλά ξέρετε ότι με κάποια πράγματα το έχετε παρακάνει. Με ποια;

1. Μ’ εκείνο το σκούρο μολύβι χειλιών. Ναι, εσάς σας αρέσει, θεωρείτε ότι τονίζει τέλεια το περίγραμμα των χειλιών σας και «δένει» άψογα με το αγαπημένο σας κραγιόν, όμως, μαντέψτε: δείχνει σαν μουστάκι. Σύριζα στα χείλη σας. Και πρέπει να το αποχωριστείτε.

2. Με τη μωβ (μπλε – πράσινη – λαχανί) μάσκαρα. Ναι, είναι πολύ ωραία για κάποιες περιστάσεις. Όχι, δεν δείχνει καθόλου όμορφα τα μάτια σας πρωί – πρωί και συνδυασμένη με την πιο extreme σκιά που διαθέτει η συλλογή των καλλυντικών σας. Τονίζει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και σκληραίνει το πρόσωπο ειδικά υπό το ανελέητο πρωινό φως. Σας αρέσει ακόμη τόσο πολύ;

3. Με το (πιο λευκό) concealer (που υπάρχει). Ναι, καμία δεν θέλει μαύρους κύκλους και ευρυαγγείες κάτω από τα μάτια της. Και εννοείται ότι η extra… φωτεινότητα και φρεσκάδα είναι το ζητούμενο. Όταν το παρακάνετε με την απόχρωση, όμως, το αποτέλεσμα είναι κάπως τρομακτικό, αφύσικο, ξένο. Καλύτερα, να πετάξετε το μπουκαλάκι και να πάρετε ένα στη σωστή απόχρωση. Το πολύ έναν τόνο περισσότερο, από τον φυσικό τόνο του δέρματος σας στην περιοχή των ματιών.

4. Την bronze πούδρα. Ναι, θέλουμε ηλιοκαμένο effect από την πρώτη μέρα της άνοιξης, αν γίνεται, παρακαλώ. Αλλά το να θυμίζετε κάποια που βγήκε από κακό σολάριουμ ή το πρόσωπο της έχει… μαυρίλες τόπους – τόπους δεν είναι το ζητούμενο. Παίξτε με τις σκιάσεις και μην το παρακάνετε με τις πολύ σκούρες αποχρώσεις, ειδικά αν η επιδερμίδα σας είναι πολύ ανοιχτή. Και εδώ ισχύει ό,τι και παραπάνω: διαλέξτε τη σωστή απόχρωση και μην υπερβάλλετε με την ποσότητα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT