Heaven on Earth: Υπέροχα αρώματα που συνοδεύουν κάθε σας βήμα

Heaven on Earth: Υπέροχα αρώματα που συνοδεύουν κάθε σας βήμα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ό,τι χρειάζεται και ό,τι επιθυμεί μια γυναίκα, με κριτήριο την επικαιρότητα, την εποχή, αλλά και τις ανάγκες καθεμιάς ξεχωριστά

Heaven on Earth: Υπέροχα αρώματα που συνοδεύουν κάθε σας βήμα-1

Τα Tudor Rose & Amber, Lily of the Valley & Ivy, Pomegranate Noir, Geranium & Verbena και Birch & Black Pepper, της νέας limited αρωματικής συλλογής ROCK THE AGES της JO MALONE, υμνούν τη  βρετανική ιστορία, από την εποχή των Τυδώρ μέχρι τη σύγχρονη Βρετανία.

Floriental Μανιφέστο

Heaven on Earth: Υπέροχα αρώματα που συνοδεύουν κάθε σας βήμα-2

Με κυρίαρχο συστατικό την ίριδα, το νέο Manifesto  Le Parfum του Yves Saint Laurent εμφανίζεται πιο πλούσιο από τις προηγούμενες εκδοχές του. Στο χυμό του βρίσκουμε λάδι περγαμόντου, γιασεμί, σανδαλόξυλο και tonka bean, ενώ το μπουκάλι του αυτήν τη φορά ντύνεται σε χρυσές αποχρώσεις.

Δίδυμη πολυτέλεια

Heaven on Earth: Υπέροχα αρώματα που συνοδεύουν κάθε σας βήμα-3

Εμπλουτισμένο με αγιόκλημα, λευκό τσάι, σανδαλόξυλο, ηλιοτρόπιο και μανταρίνι, το μείγμα της νέας συλλογής Blossoming Honeysuckle & White Tea του βρετανικού οίκου Molton Brown είναι μοντέρνα αισθησιακό. Δοκιμάστε το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος της σειράς, και αφήστε την αρωματική τους αύρα να σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα. Heaven on Earth.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT