5 beauty προϊόντα για να είστε λαμπερή το πρωί

5 beauty προϊόντα για να είστε λαμπερή το πρωί

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρωινή beauty routine σας είναι μία διαδικασία που πρέπει να εκτελείτε καθημερινά, ευλαβικά και προσεκτικά. Για να έχετε ένα λαμπερό και υγιές πρόσωπο θα πρέπει να ακολουθείτε τα σωστά βήματα που θα σας χαρίσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Ξεκινήστε με τον καθαρισμό του προσώπου σας με έναν αφρό ή gel, που αποτελεί το Α και το Ω για την καθημερινή περιποίησή σας και συνεχίστε με την ολοκληρωμένη ενυδάτωσή του. Μία ενυδατωμένη επιδερμίδα δείχνει πάντα φωτεινή και φρέσκια.

Συνεχίστε με ένα αντηλιακό που θα σας προστατεύσει από την υπεριώδη ακτινοβολία και έπειτα, καλύψτε μικρές ατέλειες στην περιοχή των ματιών ή σημάδια και κοκκινίλες με το κατάλληλο concealer.

Τέλος, δημιουργήστε ένα φυσικό αποτέλεσμα με ένα make up που θα έχει ματ φινίρισμα ή μία compact πούδρα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το τέλειο πρωινό look που θα μοιάζει φυσικό και αψεγάδιαστο.

Δείτε εδώ 5 top beauty προϊόντα που πρέπει να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT