6 νέες τάσεις στην ομορφιά για την άνοιξη

6 νέες τάσεις στην ομορφιά για την άνοιξη

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λατρεύετε να ανακαλύπτετε νέα προϊόντα ομορφιάς και παρακολουθείτε συνεχώς τις τάσεις στο μακιγιάζ και στα μαλλιά. Προσπαθείτε να ακολουθείτε τα trends που λανσάρουν οι μεγάλοι οίκοι και τα μεγάλα brands, αλλά καμιά φορά το αποτέλεσμα νιώθετε πως δεν ταιριάζει στο στιλ σας. Αυτό συνήθως συμβαίνει, γιατί απορρίπτετε αποχρώσεις σε κραγιόν ή σκιές που μπορεί να σας ταιριάζουν -αλλά δεν τις προτιμάτε γιατί δεν είναι στη μόδα- ή επιλέγετε κάποιες άλλες που δεν τονίζουν σωστά τα χαρακτηριστικά σας -και τις φοράς μόνο και μόνο γιατί είναι τάση.

Αυτή τη σεζόν ανακαλύψτε 6 top beauty looks που πρέπει να δοκιμάσετε:

1. Ροδακινί απόχρωση σε μάτια και χείλη

Το ροδακινί είναι πολύ πιο γλυκό από το πορτοκαλί και πολύ πιο ζεστό από το ροζ. Αποτελεί ιδανική απόχρωση τόσο για τα μάτια όσο και για τα χείλη σας. Προτιμήστε μία ροδανικί σκιά με ματ σύνθεση, ενώ για τα ζυγωματικά σας δοκιμάστε ένα ρουζ με κρεμώδη σύνθεση.

2. Χρύσοι τόνοι στα μάτια και στα χείλη

Μερικές πινελιές αρκούν για να αναδείξετε κάθε glam beauty look σας. Για το manicure σας προτιμήστε ματ μεταλλικές αποχρώσεις, για να πετύχετε ένα καλόγουστο αποτέλεσμα.

3. Σκιές σε έντονη ροζ απόχρωση

Ίσως σας φανεί ιδιαιτέρως έντονη, αλλά δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε για να πειστείτε ότι σας ταιριάζει. Διαλέξτε τη σωστή απόχρωση ανάλογα με την επιδερμίδα σας και το χρώμα των ματιών σας και δημιουργήστε ένα φωτεινό και in fashion beauty look.

4. Κραγιόν σε ροζ-κόκκινους τόνους

Μία από τις πιο cool αποχρώσεις του καλοκαιριού περιέχει λίγο ροζ, αρκετό κόκκινο και είναι ιδανική για τα πιο μοντέρνα looks σας. Διαλέξτε ένα κραγιόν με ματ ή glossy υφή και προσπαθήστε να κρατήσετε πιο απλό το υπόλοιπο μακιγιάζ σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT