Μοντέρνο σινιόν: Το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Μοντέρνο σινιόν: Το απόλυτο trend του καλοκαιριού

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λατρεύετε τα μαλλιά σας ελεύθερα, καλοχτενισμένα και λεία, αλλά δεν λέτε ποτέ όχι σε έναν κομψό κότσο, σε ένα μοντέρνο σινιόν ή σε ένα επιμελώς ατημέλητο top knot. Ειδικά τους μήνες που η θερμοκρασία ανεβαίνει, τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα hair look με πιασμένα μαλλιά.

Ανακαλύψτε ένα μοντέρνο σινιόν που μπορείτε να πετύχετε μόνη σας με 6 απλά βήματα:

1. Στεγνώστε καλά τα μαλλιά σας και εφαρμόστε το κατάλληλο προϊόν κατά του φριζαρίσματος.

2. Κάντε χωρίστρα στη μέση και στη συνέχεια, πιάστε τα μαλλιά σας σε μία χαμηλή αλογοουρά. Η διαφορά με το top knot είναι πως πιάνετε τα μαλλιά σας πιο χαμηλά για να πετύχετε ένα κομψό σινιόν.

3. Χωρίστε την αλογοουρά σε δύο μέρη και αρχίστε να στριφογυρίζετε το καθένα από αυτά.

4. Ώρα τώρα να φέρετε το αριστερό μέρος προς τα πάνω και να το κρατήσετε με το δεξί χέρι. Το δεξί μέρος θα το φέρετε από κάτω και θα το κρατήσετε με το αριστερό χέρι. Λογικά, θα έχει σχηματιστεί ένα κόμπος και με τα χέρια σας θα κρατάτε τις άκρες.

5. Με τις άκρες δοκιμάστε να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία, αλλάζοντας ξανά μεριά και χέρι. Να θυμάστε πως η μια μεριά περνάει από πάνω και η άλλη από κάτω.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT