5 τροφές που ‘χτυπούν’ το λίπος

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια σωστή δίαιτα καλό είναι να περιλαμβάνει υγιεινές τροφές και να μην καταπονεί τον οργανισμό μας με στερήσεις ή υπερβολές. Για να χάσετε τα περιττά κιλά με αποτελεσματικό τρόπο, εστιάστε περισσότερο στις τροφές που καταναλώνετε και όχι σε αυτές που πρέπει να αποφύγετε. Δείτε 5 τροφές που μπορείτε να εντάξετε στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο σας για να χάσετε πιο εύκολα κιλά, αφού όχι μόνο σας χορταίνουν αλλά βοηθούν τον οργανισμό να κάψει περισσότερο λίπος.

1.Αγγούρι: Περιέχουν πάνω από 90% νερό και περιέχουν ελάχιστες θερμίδες. Όχι μόνο δεν θα σας φουσκώσουν αλλά θα σας χορτάσουν χωρίς να σας παχύνουν.

2.Σολομός: Πλούσιος σε πρωτεΐνη, όχι μόνο θα σας χορτάσει αλλά θα ενισχύσει τον μεταβολισμό σας για να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

3.Φράουλες: Είναι γλυκές και εμποδίζουν τις λιγούρες μέσα στην μέρα. Σύμφωνα με έρευνες οι άνθρωποι που τρώνε φράουλες καταναλώνουν περίπου 134 λιγότερες θερμίδες στο επόμενο γεύμα τους.

4. Φουντούκια: Καταπολεμούν το λίπος στην κοιλιά χάρη στα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, τις φυτικές ίνες, το κάλιο και το φολικό οξύ.

5.Αυγά: Ιδανικά για πρωινό, τα αυγά σας κρατούν χορτάτες μέχρι το επόμενο γεύμα ενώ σας παρέχουν τις απαραίτητες πρωτεΐνες για όλη την ημέρα.

Για μια ισορροπημένη διατροφή και χάσιμο του περιττού βάρους καλό είναι να έχετε στην κουζίνα σας επίσης: σπανάκι, ξύδι βαλσάμικο, γιαούρτι, άνηθο, μέλι, πολύσπορο ψωμί.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT