Ματ χείλη: Το top beauty trend του καλοκαιριού

Ματ χείλη: Το top beauty trend του καλοκαιριού

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι θέλετε να έχετε λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα και μπορείτε να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα με τα κατάλληλα προϊόντα. Αφού λοιπόν ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας, την προστατεύσετε από τον ήλιο και εφαρμόσετε το σωστό foundation με ανάλαφρη σύνθεση, σειρά έχει το μακιγιάζ.

Αν μέχρι τώρα “ορκιζόσασταν” στα glossy lipsticks γιατί πιστεύατε πως σας χαρίζουν το πιο juicy εφέ, μάλλον φέτος πρέπει να αναθεωρήσετε γιατί τα ματ κραγιόν κερδίζουν με διαφορά. Μπορείτε να τα εφαρμόσετε πιο εύκολα, ταιριάζουν σε κάθε beauty look, δημιουργούν ένα απίστευτα κομψό αποτέλεσμα, ενώ τα μαλλιά σας δεν κολλάνε πάνω τους κάθε φορά που φυσάει λίγο παραπάνω.

Επιπλέον, να θυμάστε πως μπορείτε να προετοιμάσετε τα χείλη σας από το προηγούμενο βράδυ εφαρμόζοντας ένα παχύ στρώμα lip balm που θα τα ενυδατώσει και την επόμενη μέρα θα δείχνουν τόσο φωτεινά με το ματ κραγιόν. Tip: Αν εφαρμόσετε το lip balm λίγο πριν χρησιμοποιήσετε το ματ lipstick, τα χείλη σας θα είναι πολύ ενυδατώμενα και το τέλειο αποτέλεσμα θα διαρκέσει για πολύ λιγότερο. Η επιδερμίδα των χειλιών σας πρέπει να είναι λεία, αλλά όχι στεγνή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τη σωστή απόχρωση του ματ κραγιόν

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT