Στιλ στην παραλία: Υπέροχα αξεσουάρ και μαγιό για το καλοκαίρι

Στιλ στην παραλία: Υπέροχα αξεσουάρ και μαγιό για το καλοκαίρι

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε Ιούνιο το μυαλό μας ταξιδεύει σε νησιά του Ιονίου και των Κυκλάδων και κάνουμε τα πρώτα σχέδια για τις εξορμήσεις μας σε ονειρικές παραλίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρίξουμε μια ματιά στα κομμάτια που συνθέτουν το τέλειο look παραλίας και να γεμίσουμε το καλάθι μας με μοντέρνα μαγιό, τις πιο πρωτότυπες τσάντες θαλάσσης, σαγιονάρες, παρεό και καπέλα.

Χωρίς αμφιβολία το μαγιό σας πρωταγωνιστεί σε κάθε εμφάνισή σας στην παραλία, αλλά και τα υπόλοιπα κομμάτια είναι εξίσου σημαντικά για το τελικό αποτέλεσμα. Επιλέξτε, λοιπόν, ένα μπικίνι ή ολόσωμο που κολακεύει τη σιλουέτα σας και στη συνέχεια, συνδυάστε το με ένα υπέροχο παρεό ή καφτάνι και ένα ζευγάρι σανδάλια ή σαγιονάρες που θα είναι άνετες και μοντέρνες. Φυσικά, δεν μπορείτε να ξεχάσετε τη τσάντα θαλάσσης που θα γεμίσετε με αντηλιακά, βιβλία και περιοδικά, ενώ μπορείτε να βάλετε την τελική πινελιά στο σύνολό σας με ένα ψάθινο, στιλάτο καπέλο.

Δείτε εδώ υπέροχα κομμάτια για την παραλία που θα δώσουν στιλ στις εμφανίσεις σας

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT