Φριζάρισμα: 5 tips για να έχετε πάντα άψογο χτένισμα

Φριζάρισμα: 5 tips για να έχετε πάντα άψογο χτένισμα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιες φορές αναρωτιέστε τι μπορεί να είναι πιο ενοχλητικό από το φριζάρισμα. Ίσως οι λεκέδες στα ρούχα; Τα στενά παπούτσια που σας τραυματίζουν τα δάχτυλα; Μάλλον τίποτα από τα παραπάνω μιας και το να φριζάρουν τα μαλλιά σας είναι ο Νο1 εφιάλτης που αντιμετωπίζετε καθημερινά. Και το χειρότερο είναι πως δεν βρίσκετε τον τρόπο να τον αντιμετωπίσετε.

5 θαυματουργά tips θα σώσουν την κατάσταση και θα σας χαρίσουν ένα άψογο χτένισμα:

1. Ο τρόπος που λούζετε τα μαλλιά σας είναι σημαντικός. Όπως και το πως εφαρμόζετε το conditioner σας. Τα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό “αγριεύουν” τις άκρες γι’ αυτό καλύτερα να τα αποφεύγετε. Επιπλέον, καλό είναι να μη λούζεστε κάθε μέρα, γιατί είναι πιθανό να καταστρέψετε τα φυσικά έλαια των μαλλιών σας κι έτσι να γίνουν ξηρά. Τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές.

2. Μόλις λουστείτε, προσπαθήστε να ταμπονάρετε τα μαλλιά σας με την πετσέτα και μην αρχίσετε να τα τρίβετε, γιατί αυτό θα χειροτερέψει το φριζάρισμα. Αμέσως μετά εφαρμόστε ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος που θα βοηθήσει αρκετά την κατάσταση.

3. Αν στεγνώνετε καθημερινά τα μαλλιά σας με σεσουάρ και στη συνέχεια χρησιμοποιείτε πρέσα σιδερώματος, προτιμήστε μία με κεραμική πλάκα. Καλό είναι να επενδύσετε σε ένα καλό εργαλείο για τα μαλλιά, καθώς θα σας βοηθήσει να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT