Μάσκαρα- Eyeliner: 7 tips για άψογο μακιγιάζ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν προσπαθείτε κάθε φορά να εφαρμόσετε όσο πιο καλά μπορείτε το eyeliner στα μάτια σας για να πετύχετε το πιο λαμπερό μακιγιάζ, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι τα μάτια σας με το eyeliner δείχνουν σχετικά μικρά. Μερικά έξυπνα tips θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το αποτέλεσμα, ώστε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.

1. Τραβήξτε λίγο παραπάνω τις γραμμές που έχετε ήδη σχεδιάσει στα βλέφαρά σας.

2. Τα σωστά εργαλεία παίζουν σημαντικό ρόλο στο να πετύχετε ένα καλόγουστο και όμορφο αποτέλεσμα. Πολλές φορές τα προϊόντα με αδιάβροχη σύνθεση είναι ιδανικά για βλέμμα που μαγνητίζει, καθώς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και δεν αλλοιώνονται εύκολα.

3. Μία έξυπνη ιδέα είναι να επιμηκύνετε ελάχιστα το βλέφαρό σας με το ένα δάχτυλο τραβώντας το προς τα πίσω, όση ώρα προσπαθείτε να σχηματίσετε τη γραμμή με το eyeliner σας στη γραμμή των βλεφαρίδων.

4. Κάντε πιο σκούρες τις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων σας. Θα το πετύχετε περνώντας το eyeliner σας στην εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων.

5. Σχηματίστε μία γραμμή με το eyeliner σας και στο κάτω βλέφαρο. Περάστε τη δύο φορές και προσπαθήστε να μην την τραβήξετε μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT