Εσπαντρίγιες με prints: 18 μοναδικά ζευγάρια

Εσπαντρίγιες με prints: 18 μοναδικά ζευγάρια

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι είναι φυσικά, οι εσπαντρίγιες με prints. Μπορεί τα μονόχρωμα και σε ουδέτερες αποχρώσεις φλατ καλοκαιρινά παπούτσια να ταιριάζουν με τα περισσότερα casual κομμάτια της ντουλάπας σας, αλλά όσα έχουν μοτίβα και χρώματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σας.

Οι patterned εσπαντρίγιες συνδυάζουν άνεση, κομψότητα και στιλ, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται το statement κομμάτι στο πρωινό ή απογευματινό σύνολό σας. Διαλέξτε ένα ζευγάρι με έντονα ή παστέλ χρώματα, με γεωμετρικά ή αφηρημένα μοτίβα ή πιο κλασικά όπως floral, πουά, καρό ή ριγέ και δημιουργήστε μοντέρνα outfits για κάθε ώρα της μέρας.

Συνδυάστε τις εσπαντρίγιες σας με ένα μονόχρωμο υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα τζιν πουκάμισο ή με την κλος φούστα σας και το αγαπημένο σας crop top. Μπορείτε επίσης να τις φορέσετε με το boyfriend τζιν σας ή τη σαλοπέτα σας, πετυχαίνοντας τα πιο στιλάτα street looks.

Δείτε εδω 18 υπέροχα ζευγάρια για ξεχωριστές εμφανίσεις

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT