Pippa Middleton: Η limited edition κολεξιόν της για φιλανθρωπικό σκοπό

Pippa Middleton: Η limited edition κολεξιόν της για φιλανθρωπικό σκοπό

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Pippa Middleton έχει ασχοληθεί με την συγγραφή βιβλίων, με τη διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και την αρθρογραφία και πλέον η 31χρονη αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο σχέδιο μόδας. Η Pippa που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον διεθνή Τύπο με τις στιλιστικές της επιλογές, δημιούργησε μια limited edition κολεξιόν για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με την λονδρέζα σχεδιάστρια Tabitha Webb.

Pippa Middleton: Η limited edition κολεξιόν της για φιλανθρωπικό σκοπό-1

Photo Courtesy of Instagram @thebhf @tabithawebbuk

Ένα φλοράλ φόρεμα αξίας 400 περίπου ευρώ και ένα φουλάρι αξίας 130 ευρώ φέρουν την υπογραφή της διάσημης βρετανίδας που θέλησε να συμμετέχει στην συγκέντρωση χρημάτων για το Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιάς (BHF) με αυτό το δημιουργικό εγχείρημα. «Ήταν εκπληκτικό που συνεργάστηκα με την Tabitha για να σχεδιάσουμε το στιλ και το look του φορέματος και του φουλαριού» είπε η Middleton σε συνέντευξή της σε βρετανικό περιοδικό. Μια «διασκεδαστική και δημιουργική» διαδικασία, όπως την χαρακτήρισε, που ξεκίνησε ως Πρέσβειρα του ιδρύματος προκειμένου «τα έσοδα από τις πωλήσεις να δοθούν για την έρευνα για την καρδιοπάθεια».

Pippa Middleton: Η limited edition κολεξιόν της για φιλανθρωπικό σκοπό-2

Photo Courtesy of Instagram @thebhf @tabithawebbuk

Το μεταξωτό φόρεμα και το κασμιρένιο φουλάρι αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, όμως η Pippa δεν σκοπεύει να ακολουθήσει μια καριέρα στη μόδα. Η 31χρονη που αυτή την περίοδο σπουδάζει διατροφολογία, θέλει να επιδιώξει μια καριέρα στην δημοσιογραφία, αρθρογραφώντας για θέματα υγείας και διατροφής. Σύμφωνα με την Webb, εντούτοις, η Middleton ήταν αρκετά ενθουσιασμένη με την διαδικασία δημιουργίας της κολεξιόν: «Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέρος αυτού του project» δήλωσε η σχεδιάστρια σε βρετανικό περιοδικό εξηγώντας ότι «ήταν μεγάλη χαρά που συνεργάστηκα με την Pippa σε όλη την διαδικασία σχεδιασμού της κολεξιόν και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα».

Pippa Middleton: Η limited edition κολεξιόν της για φιλανθρωπικό σκοπό-3

Το φόρεμα, σύμφωνα με την Webb, είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, είτε συνδυασμένο με ένα denim σακάκι και γόβες για ένα casual look είτε με ψηλοτάκουνα για μια πιο επίσημη περίσταση. Το φουλάρι που έχει το ίδιο print με το φόρεμα είναι ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σύνολο. Η Pippa ως Πρέσβειρα του Βρετανικού Ιδρύματος Καρδιάς εκτός από την κολεξιόν, συμμετέχει και στο ποδηλατικό αγώνα από το Λονδίνο μέχρι το Brighton, για τον οποίο προετοιμάζεται κάνοντας προπόνηση δύο φορές την εβδομάδα. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ολοκληρώνει μια αθλητική πρόκληση. Όταν φτάσουμε στο Brighton, η ατμόσφαιρα με τους 28 χιλιάδες ποδηλάτες θα είναι η μεγαλύτερη γιορτή. Θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία να περάσω από την γραμμή τερματισμού μαζί με όλους τους συμμετέχοντες. Το καλύτερο συναίσθημα είναι να ξέρεις ότι έχεις εργαστεί σκληρά για ένα καλό σκοπό».

Η κολεξιόν της Pippa Middleton θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα της Tabitha Webb στο Λονδίνο και μέσω διαδικτύου στο www.tabithawebb.co.uk.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT