Summer Fashion: Μαγιό για κάθε σωματότυπο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λατρεύουμε τα μαγιό γιατί είναι τα κομμάτια που αναδεικνύουν τις εμφανίσεις μας στην παραλία και χωρίς αμφιβολία μας φτιάχνουν τη διάθεση με τα πρωτότυπα σχέδιά τους και τα καλοκαιρινά τους χρώματα.

Οι περισσότερες γυναίκες αναζητάμε κάθε χρονιά το τέλειο μπικίνι ή ολόσωμο και εστιάζουμε τόσο στα prints και το σχέδιο όσο και στο πόσο μας ταιριάζει η κάθε γραμμή. Άλλωστε όλες μας έχουμε μικρές ανασφάλειες για μερικά παραπανίσια κιλά στην περιφέρεια, στους γλουτούς ή στην κοιλίτσα που σίγουρα μεγεθύνονται όταν αποφασίζουμε να πάμε στην παραλία.

Τα ολόσωμα μαγιό είναι ιδανικά για να “καμουφλάρετε” την περιοχή της κοιλιάς, αλλά δεν είναι απαραίτητο πως κολακεύουν τόσο τις γεματούλες. Ένα μπικίνι που καλύπτει τις περιοχές που θέλετε και τονίζει τη λεπτή μέση σας ίσως είναι καλύτερη επιλογή. Προσπαθήστε να εστιάσετε στα δυνατά σας σημεία και αναλόγως διαλέξτε το μαγιό σας. Αν έχετε μικρό στήθος προτιμήστε ένα μπικίνι με μπανέλες ή έντονα σχέδια στο top, ενώ αν έχετε μεγάλο στήθος προσπαθήστε να αποφύγετε τα strapless. Φέτος έχουν επανέλθει δυναμικά και τα μαγιό σορτς, αλλά καλό είναι να τα δοκιμάσετε για να σιγουρευτείτε πως ταιριάζουν στη σιλουέτα σας.

Δείτε εδώ μαγιό για κάθε σωματότυπο για τις εμφανίσεις σας στην παραλία

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT