Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Ύμνος στα γήινα

Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Ύμνος στα γήινα

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις καφέ αποχρώσεις στα μάτια μέχρι τα πορτοκαλί βερνίκια στα άκρα, το μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού αντανακλά τη λάμψη και το ζεστό, χρυσαφένιο χρώμα του κεχριμπαριού.

«Το μολύβι είναι το κλειδί για τέλειο περίγραμμα χειλιών. Επιλέξτε μισό τόνο κάτω από το χρώμα του κραγιόν σας. Πάνω απ’ όλα, για απόλυτα σοφιστικέ αποτέλεσμα, μην κάνετε υπερβολές με την ποσότητα του προϊόντος στα χείλη».  Karim Rahman / Global Make Up Artist της L’Oréal Paris

L’ORÉAL PARIS

Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Ύμνος στα γήινα-1

Τα χείλη αποκτούν τέλειες καμπύλες και ντύνονται με την υφή του Color Riche Collection Exclusive by Doutzen Kroes. Το iconic κραγιόν της γαλλικής μάρκας κλείνει φέτος 30 χρόνια και αναδεικνύει στο μάξιμουμ τις εκλεκτές χρωστικές του ουσίες. Περιέχει φυτικά έλαια για εύκολη εφαρμογή και μαλακτικούς παράγοντες για ενυδάτωση, ενώ το άρωμά του συνδυάζει νότες βιολέτας, γιασεμιού και ίριδας. Η βαθιά πορτοκαλί απόχρωση που επιλέξαμε γι’ αυτόν το μήνα βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την καλοκαιρινή μας διάθεση.

THE BODY SHOP

Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Ύμνος στα γήινα-2

Το ιδανικό εργαλείο για να αποκτήσετε την τέλεια γραμμή eyeliner. Το Bold Oversized Felt Liner Black της The Body Shop συνδυάζει πλούσιο χρώμα με χοντρή μύτη, για να δημιουργήσετε τη λεπτή και έντονη γραμμή. Tip: Τραβήξτε μια γραμμή κατά μήκος των επάνω βλεφάρων ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και προχωρώντας προς την εξωτερική, για φυσικό φινίρισμα.

ERRE DUE

Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Ύμνος στα γήινα-3

Αναμείξτε τις δυο διαφορετικές αποχρώσεις του νέου ρουζ My Blush! (No 203) από την καινούρια συλλογή Ready to Express της Erre Due και χαρίστε όψη υγείας στα ζυγωματικά σας. Η απαλή, μεταξένια υφή του ταυτίζεται απόλυτα με την επιδερμίδα αναδεικνύοντας το φυσικό τόνο της χωρίς να την αφυδατώνει. Κυκλοφορεί σε μία απόχρωση.

CHANEL

Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Ύμνος στα γήινα-4

Η νέα κολεξιόν μακιγιάζ Méditerranée του γαλλικού οίκου μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα που τόσο αγαπούσε να επισκέπτεται η Gabrielle Chanel. Οι τιρκουάζ αποχρώσεις στα βλέφαρα αποτίνουν φόρο τιμής στα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου, ενώ τα νύχια σε κοραλλί αποχρώσεις, με το βερνίκι Le Vernis (Coquelicot), αναδεικνύουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

BURBERRY MAKE-UP

Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Ύμνος στα γήινα-5

Για να δώσετε περισσότερη έμφαση στο smokey βλέμμα σας, εφαρμόστε τη μάσκαρα Bold Lash στην απόχρωση Ebony No 01 της Burberry. Την ξεχωρίζουμε για την κρεμώδη υφή της αλλά και τις πλούσιες χρωστικές της, που χαρίζουν άμεσα έντονο όγκο και μήκος ξεκινώντας από τη βάση των βλεφαρίδων.

YVES SAINT LAURENT

Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Ύμνος στα γήινα-6

Εμπνευσμένη από την αγάπη του Yves Saint Laurent για το Μαρόκο, η νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ Saharienne του γαλλικού οίκου συνδυάζει ζεστές γήινες αποχρώσεις που θα σας ταξιδέψουν ανάμεσα στο φως και τις σκιές της πολύχρωμης πόλης. Mε την παλέτα Couture Palette Νο 12 Mauresques σκοπός του καλλιτεχνικού διευθυντή μακιγιάζ της μάρκας, Lloyd Simmonds, ήταν να δημιουργήσει ένα one-color look με καφέ σκιές εφαρμοσμένες ως eyeliner, συνδυασμένες με ροδακινί και ανοιχτό κίτρινο στο τόξο του φρυδιού.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT