Νέα εποχή: Προϊόντα ομορφιάς για να είστε πάντα λαμπερή

Νέα εποχή: Προϊόντα ομορφιάς για να είστε πάντα λαμπερή

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φίνα αρώματα, απαλές υφές,  ενισχυμένα δροσερή σύνθεση και ιδιαίτερες συσκευασίες  αναβαθμίζουν την καθημερινή σας τελετουργία ομορφιάς.

GUERLAIN 

Νέα εποχή: Προϊόντα ομορφιάς για να είστε πάντα λαμπερή-1

Η θρυλική ιστορία της Terracotta του γαλλικού οίκου συνεχίζεται και φέτος με την περιορισμένης έκδοσης πούδρα My Terracotta, που ντύνεται με θήκη σιλικόνης σε ποπ τιρκουάζ και κοραλλί αποχρώσεις, στολίζοντας το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ. Η πετυχημένη της φόρμουλα σμιλεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και μεταφέρει το χάδι του τροπικού ήλιου στην καθημερινότητά σας. Tip: Εφαρμόστε στις καμwπύλες του προσώπου (κορυφή των ζυγωματικών, του σαγονιού και του μετώπου) και συνεχίστε σε ώμους και ντεκολτέ για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

APIVITA

Νέα εποχή: Προϊόντα ομορφιάς για να είστε πάντα λαμπερή-2

Εμπλουτισμένο με φυτική γλυκερίνη, φοινικέλαιο και λάδι καρύδας, το σαπούνι με Τριαντάφυλλο και Μαύρο Πιπέρι καθαρίζει αποτελεσματικά το σώμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και ενυδατώνοντας σε βάθος. Το αιθέριο έλαιο Μαύρο Πιπέρι δρα θερμαντικά καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα, ενώ οι κόκκοι από παπαρούνα και λούφα συμβάλλουν στην απολέπιση. ―Στα φαρμακεία

LA ROCHE-POSAY

Νέα εποχή: Προϊόντα ομορφιάς για να είστε πάντα λαμπερή-3

Η τζελ υφή του ξεβγάζεται εύκολα και η ειδικά μελετημένη σύνθεσή του με βούτυρο καριτέ, νιασιναμίδη και ιαματικό νερό της La Roche-Posay το καθιστά κατάλληλο για τον καθημερινό καθαρισμό σε όλες τις περιοχές του σώματος. Το Lipikar Gel καθαρίζει απαλά ακόμα και το ευαίσθητο δέρμα, ενυδατώνοντάς το άμεσα. ―Στα φαρμακεία

ΚΟΡΡΕΣ

Νέα εποχή: Προϊόντα ομορφιάς για να είστε πάντα λαμπερή-4

Μια συλλογή Eau de Cologne που θα σας συνοδεύσει όλη την καλοκαιρινή σεζόν! Έξι δροσερές κολόνιες βασισμένες στις αρχές της αρωματοθεραπείας αναζωογονούν σώμα και πνεύμα χάρη στο τονωτικό εκχύλισμα ginger και τη δροσιστική αλόη, με ονόματα που συνδυάζουν τη βασική αρωματική νότα με λέξεις-σύμβολα των εποχών: Mango Candy, Lily Bouquet, Coconut Sand, Summer Wood, Pure Cotton, Apple Blossom. ―Στα φαρμακεία

PACO RABANNE

Νέα εποχή: Προϊόντα ομορφιάς για να είστε πάντα λαμπερή-5

Δύο ροκ είδωλα μιας άλλης εποχής σε μια ασπρόμαυρη καμπάνια για τη συλλεκτική έκδοση του αρώματος Black Xs Be A Legend. H Debbie Harry, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Blondie, ηλεκτρίζει τη σκηνή από το 1974 και ο Ιggy Pop, είτε μόνος του είτε με το πιστό του συγκρότημα Stooges, συνεχίζει να ξεσηκώνει το κοινό. Μαζί ενσαρκώνουν μέσα από τη στάση ζωής τους το μύθο μιας ξέφρενης ροκ αρωματικής δημιουργίας.

ESTĒE LAUDER

Νέα εποχή: Προϊόντα ομορφιάς για να είστε πάντα λαμπερή-6

Αποκλειστικά για τις λάτρεις του cult πια αρώματος Bronze Goddess. Εμπλουτισμένο με μαλακτικά έλαια, το συλλεκτικό λάδι λάμψης Bronze Goddess Shimmer Body Oil απορροφάται άμεσα ενυδατώνοντας και τονώνοντας την επιδερμίδα. Το μεθυστικό άρωμα από γάλα καρύδας, σανδαλόξυλο, βανίλια, γιασεμί και tiare flower θα σας κάνει το λαμπερό επίκεντρο της προσοχής.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT