Υπέροχα παντελόνια με prints που θα αναδείξουν το στιλ σας

Υπέροχα παντελόνια με prints που θα αναδείξουν το στιλ σας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αγαπημένο σας τζιν δεν το αποχωρίζεστε σχεδόν ποτέ, αλλά το καλοκαίρι μπορείτε να το αφήσετε για λίγο στη ντουλάπα σας για να φορέσετε μοντέρνα παντελόνια με prints. Ιδανικά για κάθε στιγμή της μέρας, τα παντελόνια με patterns συνδυάζονται με πουκάμισα, crop tops και t-shirts και σας βοηθούν να πετύχετε τα πιο stylish looks.

Επιπλέον, να θυμάστε πως η ποικιλία τους είναι μεγάλη και θα βρείτε σίγουρα το κατάλληλο για το στιλ και τη σιλουέτα σας. Διαλέξτε ένα παντελόνι σε ίσια ή πιο φαρδιά γραμμή, προτιμήστε διακριτικά ή πιο έντονα μοτίβα, ενώ μία top επιλογή για αυτό το καλοκαίρι είναι οι παντελόνες ή οι ζιπ-κιλότ.

Αν έχετε μερικά παραπανίσια κιλά στην περιφέρεια προσπαθήστε να αποφύγετε τις οριζόντιες ρίγες ή τα πολύ έντονα prints. Προτιμήστε ένα ψηλόμεσο παντελόνι που θα “αγκαλιάζει” με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες σας, ενώ θα τονίζει πολύ σωστά τη λεπτή μέση σας. Μία εξίσου καλή επιλογή είναι οι καμπάνες. Αν έχετε κοιλίτσα μπορείτε να διαλέξετε ένα printed παντελόνι σε ίσια γραμμή ή ένα cropped που θα στενεύει στο κάτω μέρος, ώστε να αναδείξετε τα λεπτά πόδια σας.

Δείτε εδώ 15 παντελόνια με patterns για κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT