Editor’s Choice: Beauty προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα

Editor’s Choice: Beauty προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ό,τι χρειάζεται και ό,τι επιθυμεί μια γυναίκα, με κριτήριο την επικαιρότητα, την εποχή, αλλά και τις ανάγκες καθεμιάς ξεχωριστά.

Λάμψη Υγείας

Editor’s Choice: Beauty προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα-1

Η νέα beauty τάση ακούει στο όνομα Skin Tints και η La Mer μας παρουσιάζει τη νέα κρέμα με χρώμα The Reparative Skin Tint SPF30. Εμπλουτισμένη με τα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά θαλάσσια φύκια Miracle Broth, συμπύκνωμα Lime Tea και κόκκινη άλγη, ενισχύει τη φυσική αποκατάσταση του δέρματος προσφέροντας άμεση φωτεινότητα. Κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις.

Διάφανο Πέπλο

Editor’s Choice: Beauty προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα-2

Ο γαλλικός οίκος Yves Saint Laurent μας εντυπωσιάζει ακόμη μια φορά, με τη δημιουργία της πούδρας με υφή balm Touche Éclat Blur Perfector, που λειαίνει την υφή της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις λεπτές γραμμές και τους πόρους. Αδύνατον να την αποχωριστείτε.

Couture χρώμα

Editor’s Choice: Beauty προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα-3

Η MAC, γνωστή για τις καινοτόμες συνεργασίες της, φέτος δημιουργεί μαζί με τον διάσημο Λονδρέζο couture hat designer Philip Treacy μια συλλεκτική κολεξιόν μακιγιάζ εμπνευσμένη από τα μοναδικά headpieces του.

Μεταξένια φροντίδα

Editor’s Choice: Beauty προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα-4

Το ντους αποτελεί το πρώτο βήμα της καθημερινής μας τελετουργίας στο μπάνιο, και τα εργαστήρια της Dove το κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο βελτιώνοντας τη σύνθεση της σειράς Dove Body Wash. Ο πλούσιος και κρεμώδης αφρός τους συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ήπιου καθαρισμού με τα θρεπτικά για το δέρμα συστατικά του συμπλέγματος Nutrium MoistureTM. Η επιδερμίδα παραμένει προστατευμένη και ενυδατωμένη.

Φυσικό χρώμα

Editor’s Choice: Beauty προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα-5

Η μόνιμη βαφή μαλλιών Argan Oil Advanced Colorant της ΚΟΡΡΕΣ θα γίνει η νέα σας συνήθεια. Το μυστικό της αποτελεσματικότητάς της βρίσκεται στην αποκλειστική τεχνολογία Pigment-Lock, που κλειδώνει το χρώμα χαρίζοντας λάμψη με διάρκεια, καλύπτει 100% τα λευκά και βελτιώνει μακροπρόθεσμα την ποιότητα των μαλλιών χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα και έλαια στη φόρμουλά της. Οι είκοσι πέντε φυσικές αποχρώσεις της προσδίδουν ζωντανό αποτέλεσμα, από σκούρο μαύρο, ζεστό καστανό έως εντυπωσιακό χάλκινο και ανοιχτό ξανθό. ―Στα φαρμακεία

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ

PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT