Beauty Kit: Καλλυντικά προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας

Beauty Kit: Καλλυντικά προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλλυντικά προϊόντα με σφραγίδα μέγιστης προστασίας- μόνο στο φαρμακείο.

Elancyl

Beauty Kit: Καλλυντικά προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας-1

Μια κρέμα που αναλαμβάνει δράση και σας απαλλάσσει από το λίπος και τη χαλάρωση ενώ εσείς κοιμάστε. Mε τη Cellu-slim Night, η διαδικασία απώλειας λίπους πραγματοποιείται αβίαστα κατά τη διάρκεια της νύχτας, χάρη στην ειδική σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με το νέο συστατικό GP4G. Από τη 14η κιόλας νύχτα το δέρμα είναι πιο τονωμένο, σφριγηλό και ελαστικό.

Apivita

Beauty Kit: Καλλυντικά προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας-2

Τα μυστικά της φύσης για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα και η τεχνογνωσία της Apivita ενώθηκαν στα μοναδικά σκευάσματα της σειράς face masks & scrubs, για άμεση απολέπιση, καθαρισμό και θρέψη. Συστατικά όπως η ελιά και το βερίκοκο γίνονται η βάση σε δύο από τα εννιά προϊόντα, αναζωογονώντας βαθιά την επιδερμίδα και χαρίζοντάς της όλες τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.

Power Health

Beauty Kit: Καλλυντικά προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας-3

Απαλλαχθείτε από τις δυσάρεστες συνέπειες της εμμηνόπαυσης με την πολύτιμη βοήθεια της φύσης. Το Menolife είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με ισοφλαβόνες, ασβέστιο και βιταμίνες, που ενισχύει τον οργανισμό, επιβραδύνει τη γρήγορη απώλεια της σφριγηλότητας του δέρματος και σας γεμίζει αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Roger & Gallet

Beauty Kit: Καλλυντικά προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας-4

Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της αρωματοποιίας, η Roger & Gallet εμπλούτισε φέτος τη συλλογή της με το Body Milk Sorbet Fleur D’ Osmanthus, έχοντας ως βασική πηγή έμπνευσης τη γαλλική ζαχαροπλαστική. Έλαια βερίκοκου, πασιφλόρας, δημητριακών και aloe vera δημιούργησαν μία αναζωογονητική σύνθεση, σχεδιασμένη για να λιώνει αμέσως στο δέρμα αφήνοντάς το λαμπερό και λείο.

La Roche-Posay

Beauty Kit: Καλλυντικά προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας-5

Δεν χρειάζεται να εκτίθεστε στη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου για να χαρίσετε στο πρόσωπό σας τη γοητεία της ηλιοκαμένης επιδερμίδας. Η πούδρα Toleriane Teint Bronzing Powder προσφέρει υπέροχο bronze look με μια κίνηση. Η απαλή της υφή αλλά και η τεχνολογία μικροσφαιριδίων εξασφαλίζουν άνεση και φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα.

Lierac Paris

Beauty Kit: Καλλυντικά προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας-6

Αποκατάσταση της δομής της ώριμης επιδερμίδας χωρίς φυτο-οιστρογόνα υπόσχεται η κρέμα Arkéskin+ της Lierac Paris. Η ειδική της σύνθεση, με βάση την αναπλαστική ένωση cytonacre sp, εμπεριέχει εκχυλίσματα σουσαμιού και κάστανου, αλλά και παράγοντες που δεσμεύουν το νερό, και αναγεννά την επιδερμίδα εκ των έσω.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT