Ολιστική περιποίηση

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι καλές διατροφικές συνήθειες μαζί με τη συστηματική άσκηση οφείλουν  να γίνουν μέρος του καθημερινού σας προγράμματος και όχι απελπισμένες κινήσεις  λίγο πριν εκτεθεί το σώμα μας στα βλέμματα των άλλων.

Άμεση δράση

Ολιστική περιποίηση-1

Είναι πάντα εδώ, ωστόσο το θυμόμαστε μόνο όταν έρχεται η στιγμή να βγούμε στην παραλία! Το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς απαιτεί παρέμβαση εδώ και τώρα, η συνολική αντιμετώπισή του όμως πρέπει να μας απασχολεί όλο το χρόνο. Είναι απλό, αρκεί να μπούμε σε πρόγραμμα και να υιοθετήσουμε καλύτερες διαιτητικές συνήθειες, με ποιοτικότερες επιλογές, σε συνδυασμό με άσκηση και εξειδικευμένη περιποίηση, όπως το Cellu Slim Ventre Plat της Elancyl (στα φαρμακεία) και το S.O.S. Ventre Plat της Orlane.

Ιδανικές αναλογίες

Ολιστική περιποίηση-2

 Για άμεσα αποτελέσματα στη μείωση του βάρους, η λύση βρίσκεται στο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Size One Premium Formula της Power Health. Χρησιμοποιώντας το εκχύλισμα από το κουκούτσι του αφρικανικού μάνγκο, η σύνθεσή του αναδιαμορφώνει το λίπος και μειώνει τους πόντους του σώματος. ―Στα φαρμακεία

Νέο δέρμα  

Ολιστική περιποίηση-3

Η τακτική απολέπιση θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε την επιδερμίδα και να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, ώστε να την προετοιμάσετε για την έκθεση στον ήλιο. Fuji Green Tea Exfoliating Soap, The Body Shop. Cellular Mineral Body Exfoliator, La Prairie. The Intense Exfoliating Scrub, Une Nuit a Bali, Heaven on Earth.

PHOTOS: CORBIS/SMARTMAGNA.COM, BAUERSYNDICATION/WWW.IML.GR. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ. PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT