Ταξίδι των αισθήσεων: Προϊόντα που χαρίζουν ακαταμάχητη λάμψη στην επιδερμίδα

Ταξίδι των αισθήσεων: Προϊόντα που χαρίζουν ακαταμάχητη λάμψη στην επιδερμίδα

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κομψές συσκευασίες, χαρίζουν ακαταμάχητη λάμψη στην επιδερμίδα, αλλά και μια νότα πολυτέλειας στο νεσεσέρ σας. Ιδανικά για να διατηρείτε το δέρμα σας περιποιημένο και λαμπερό.

Ταξίδι των αισθήσεων: Προϊόντα που χαρίζουν ακαταμάχητη λάμψη στην επιδερμίδα-1

1 | CHANEL Αδύνατον να την αποχωριστούμε! Το λουλουδάτο-φρουτώδες άρωμα της αγαπημένης μας  Chance Eau Tendre σε συνδυασμό με την πολυτελή μεταξένια υφή της μετατρέπουν την ενυδατική κρέμα σώματος σε καθημερινή εμμονή. Tip: Εφαρμόστε με  απαλές κινήσεις μασάζ.

 2 | THE BODY SHOP Εμπλουτισμένη με αληθινά, συλλεγμένα με τα χέρια άνθη παπαρούνας από την περιφέρεια της Άγκυρας στην Τουρκία, η σειρά περιορισμένης έκδοσης Smoky Poppy Collection θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης. Ξεχωρίσαμε τα άλατα μπάνιου Smoky Poppy Bath Bombs για την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους.

3 | LANCÔME To νέο Body Mist χωρίς αλκοόλ συμπληρώνει τη σειρά του επιτυχημένου αρώματος La vie est belle, ταξιδεύοντάς μας κάπου ονειρικά, χάρη στην ελαφριά και αέρινη υφή του και τη βαθιά ενυδατική του σύνθεση.

4 | MOLTON BROWN Η υψηλής ποιότητας σύνθεση της κρέμας χεριών Blossoming Honeysuckle & White Tea, με λουλουδάτο άρωμα από αγιόκλημα και λευκό τσάι, θα ενυδατώσει την επιδερμίδα από την πρώτη εφαρμογή (Heaven on Earth, τηλ. 210 8081151).

5 | BEATIFIC Το μίνιμαλ, διαφανές μπουκάλι του Blissfully Fresh Body Mist κλείνει μέσα του ένα μεθυστικό χυμό από ζουμερό βερίκοκο, φρέσκα πέταλα γιασεμιού, γλυκό περγαμόντο και σπάνιο μιγκέ, που αγκαλιάζει το σώμα με μια ακαταμάχητη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. —www.beatific.gr

6 | DOVE Η απαραίτητη κίνηση φροντίδας και ομορφιάς! Εμπνευσμένο από τη γλυκιά μυρωδιά της μωρουδιακής πούδρας, το αποσμητικό roll-on Talc Soft συνδυάζει φρέζια, παιώνια και σανδαλόξυλο, προσφέροντας 48ωρη αποτελεσματική προστασία κατά της εφίδρωσης και άμεση απαλότητα. 

7 | POWER HEALTH Αν προσπαθείτε να απαλλαγείτε από τοξίνες και κατακράτηση υγρών που σας καταπονούν, η λύση βρίσκεται στο συμπλήρωμα διατροφής Acai Berry με μύρτιλο, σπαράγγι, μαϊντανό και βιταμίνη Β6, που θα ξεμπλοκάρει τον οργανισμό σας αποτοξινώνοντάς τον.  —Στα φαρμακεία

8 | LIERAC PARIS Ξηρό λάδι πολλαπλής χρήσης Sensorielle, για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Εμπλουτισμένο με φυτικά έλαια, με αναζωογονητικό άρωμα από τρία λουλούδια εσπεριδοειδών και ανάλαφρη υφή, καταπολεμά την αφυδάτωση και χαρίζει λάμψη. —Στα φαρμακεία

 9 | ILA Αναζωογονήστε σώμα και πνεύμα με το αφρόλουτρο Beyond Organic Bath Soak for Pure Relaxation, που χάρη στο διακριτικό άρωμα με νότες βετιβέρ και βερίκοκου χαρίζει την αίσθηση της μεταξένιας απαλότητας ενός ζεστού χαδιού. —www.ila-spa.com

PHOTO: ΧΡΉΣΤΟΣ ΣΙΆΤΟΣ. PRODUCT STYLING: ΛΆΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΆΤΟΣ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT