Μαύροι κύκλοι: 6 tips για ένα λαμπερό βλέμμα

Μαύροι κύκλοι: 6 tips για ένα λαμπερό βλέμμα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε φορά που δεν κοιμάστε αρκετά ή έχετε μια δύσκολη μέρα, οι μαύροι κύκλοι κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σας χαλάνε τη διάθεση. Τα σημάδια της κούρασης επηρεάζουν την όψη σας και χρειάζεστε ένα μικρό θαύμα για να καταφέρετε να τα εξαφανίσετε.

Το concealer σας μπορεί να διορθώσει την κατάσταση, αρκεί να ακολουθήσετε 6 έξυπνα tips για την εφαρμογή του.

1. Οι περισσότεροι make up artists προτείνουν την εφαρμογή μιας κρέμας ματιών πριν το concealer σας. Μία έξυπνη ιδέα είναι να αναμείξετε το serum σας με λίγο concealer και να εφαρμόσετε έπειτα το μείγμα στην περιοχή των ματιών καλύπτοντας τους μαύρους κύκλους.

2. Καλό είναι να εφαρμόζετε το concealer σας τελευταίο. Αρχικά, εφαρμόστε το foundation, στη συνέχεια τη σκιά ματιών και τέλος το concealer, ώστε να καλύψει και την παραμικρή ατέλεια ή κάποιο σημάδι που μπορεί να άφησε το μακιγιάζ σας.

3. Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε λίγο concealer και στο πάνω βλέφαρο, ώστε να πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

4. Εφαρμόστε το concealer σας με τα δάχτυλά σας ή ακόμη καλύτερα με ένα λεπτό πινελάκι που θα καλύψει σωστά κάθε σημείο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT