Μaxi φορέματα για κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις

Μaxi φορέματα για κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι θέλετε να είστε άνετη, να μη ζεσταίνεστε με τα ρούχα που φοράτε, αλλά πάνω από όλα να νιώθετε στιλάτη κάθε στιγμή. Τα maxi φορέματα, που αποτελούν top επιλογές για τις φετινές εμφανίσεις σας τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές, υπόσχονται να σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε τα πιο μοντέρνα looks για πρωί και βράδυ.

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε το απόλυτο bohemian σύνολο, είτε θέλετε να αναδείξετε τη ρομαντική chic πλευρά σας, θα βρείτε το κατάλληλο για να πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις σας.

Διαλέξτε ένα ριχτό που θα δέσετε με ζώνη στη μέση ή ένα πιο μεσάτο που κλοσάρει στο κάτω μέρος. Προτιμήστε φορέματα με λουλούδια, ρίγες και έντονα patterns για τα πρωινά outfits σας, ενώ για το βράδυ επιλέξτε λαχούρια, aztec prints ή άλλα αφηρημένα μοτίβα σε λευκό και μαύρο ή χρώμα. Συνδυάστε τα με μικρά, χρωματιστά χιαστί τσαντάκια, statement σκουλαρίκια και τις αγαπημένες σας πλατφόρμες ή ένα ζευγάρι κομψά σανδάλια.

Τα maxi φορέματα θα γίνουν σίγουρα, αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας αυτό το καλοκαίρι. Ανακαλύψτε εδώ 15 φορέματα για κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT