Δετά πέδιλα: Ανακαλύψτε τη hot τάση της σεζόν

Δετά πέδιλα: Ανακαλύψτε τη hot τάση της σεζόν

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το απόλυτο trend στα πέδιλα για τη φετινή χρόνια είναι τα ζευγάρια με κορδόνια που δένουν στον αστράγαλο ή πιο ψηλά στη μέση της γάμπας. Ακολουθώντας τη λογική και τον σχεδιασμό των gladiator sandals, αυτή τη φορά οι μεγάλοι οίκοι αλλά και τα πιο διάσημα brands προτείνουν πέδιλα φλατ ή ψηλοτάκουνα με κορδόνια.

Η ποικιλία τους είναι μεγάλη σε σχέδια, χρώματα, γραμμές κι έτσι θα βρείτε σίγουρα το ζευγάρι που ταιριάζει στο στιλ σας και στο ύψος σας. Αν είστε petite μπορείτε να επιλέξετε εκείνα που δένουν στον αστράγαλο, ενώ αν έχετε ψηλόλιγνη σιλουέτα μπορείτε να δοκιμάσετε και τα ζευγάρια που φτάνουν πιο ψηλά στη γάμπα ή λίγο κάτω από το γόνατο.

Δετά πέδιλα: Ανακαλύψτε τη hot τάση της σεζόν-1

Balenciaga, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

Προτιμήστε φλατ lace up sandals αν θέλετε να τα συνδυάσετε με το σορτς ή τη skater φούστα σας, ενώ μπορείτε να φορέσετε ψηλοτάκουνα που δένουν στον αστράγαλο με τη midi φούστα σας, τα bodycon φορέματα σας αλλά και με τις ολόσωμες φόρμες σας.

Ανακαλύψτε εδώ τα 15 hot κομμάτια της σεζόν για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT