Ροζέ σαγκρία

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ροζέ σαγκρία

ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΣΑΓΚΡΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ

ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΛΛΗ, ΠΙΟ ΓΚΟΥΡΜΕ,

ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Υλικά για 4-6 μερίδες

1 μπουκάλι ροζέ κρασί της αρεσκείας σας

½ φλιτζ. σιρόπι ζάχαρης ή ζάχαρη

½ φλιτζ. μπράντι

¼ φλιτζ. λικέρ φραμπουάζ

1 λίτρο σόδα (αναψυκτικό)

2 φλιτζ. χυμό σαγκουίνι

2 φλιτζ. φραμπουάζ (φρέσκα ή κατεψυγμένα)

3 μήλα Φούτζι κομμένα σε κυβάκια

2 τεμ. αστεροειδή γλυκάνισου

Παρασκευή

Γεμίζουμε με χυμό σαγκουίνι μερικές παγοκύστες. Τοποθετούμε τα

φραμπουάζ και το λικέρ φραμπουάζ σε δοχείο και τα αφήνουμε να

μαριναριστούν. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με το μπράντι,

τα μήλα και τον αστεροειδή γλυκάνισο. Αφήνουμε να περάσει μια ώρα

και μεταφέρουμε τα φρούτα και τη μαρινάδα σε γυάλινη κανάτα και

προσθέτουμε το κρασί και το σιρόπι ή την ζάχαρη. Ανακατεύουμε και

τοποθετούμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Πριν σερβίρουμε, αφαιρούμε τον

γλυκάνισο και συμπληρώνουμε με την παγωμένη σόδα. Σερβίρουμε με

παγάκια από χυμό σαγκουίνι.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT