5 beauty συνήθειες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα

5 beauty συνήθειες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποια γυναίκα θέλει να έχει κοκκινίλες, σημάδια, σπυράκια και ρυτίδες στο πρόσωπό της; Φυσικά, όλες ονειρευόμαστε μία λαμπερή και λεία επιδερμίδα, αλλά αρκετές φορές οι συνήθειες ομορφιάς μας επισκιάζουν το αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε τις 5 συνήθειες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα σας

1. Δεν αφαιρείτε σωστά το μακιγιάζ σας

Θεωρείτε πως ένας καλός καθαρισμός κάνει θαύματα, αλλά μάλλον δεν γνωρίζετε πως χρειάζεστε λίγη extra βοήθεια για να κάνετε σωστό ντεμακιγιάζ. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθείτε περιλαμβάνει καθαρισμό με έναν αφρό ή gel και στη συνέχεια, αφαίρεση κάθε υπολείμματος με την καθαριστική/τονωτική λοσιόν. Μην ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού και του σαγονιού, όπως και το μέτωπο.

2. Δεν χρησιμοποιείτε προϊόντα με αντιγηραντική δράση

Οι κρέμες ενυδάτωσης με αντιγηραντική δράση διεκδικούν μία θέση στο νεσεσέρ σαςειδικά μετά τα 30. Είναι ακόμη καλύτερο να χρησιμοποιείτε ενυδατικούς ορούς με αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνες C και E.

3. Δεν κάνετε απολέπιση συχνά

Μία ή δύο φορές την εβδομάδα καλό είναι να κάνετε μία καλή, ήπια απολέπιση για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, ώστε η επιδερμίδα σας να προσλαμβάνει όλα τα συστατικά από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT